Õnnetused mootorratastega 2018
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Re: Õnnetused mootorratastega 2018
Mul oma suht pikalt elatud elus sõidetud päris mitu kilomeetrit ja seda nii kahel kui neljal rattal. On veidi kogemusi, mille põhjal teha veits järeldusi.Piltidelt ju selgelt näha, kuskohast on kokkupuude pirukaga alguse saanud. Peegel, esiukse liist läinud ja põhiline raks tagumise uksega (mis tegelikult suht pehme plönn), aga väga terava nurga all. Sellest järeldus, et vana on lõiganud ristmikul vasakusse serva. Nomakohekoheolenjuomateeljajõuankojunüüd! Tsiklimees on tabanud nähtavasti kongi ülemist nurka, mis on selle saani üks tugevamaid kohti, kuna tagumise luugi kinnitus on ka ülemises servas. Ma olen just sama mudeliga pirukaga sõitnud üle saja tuhande ja tean selle saani elu päris hästi. Tagumine osa on suht kerge. Mina oma väeti jõuga suudan õõtsutades lohistada külgepidi seda tagumist otsa. Tsikli kiirus ei ole olnud midagi suur, sest peale pauku on see lohisenud vast 40 meetrit vast 45 kraadise nurga all auto suhtes. Olen lohisenud legaalsel kiirusel kukkudes julgelt üle saja meetri, lofkalt. Ehk siis mida tahan öelda? Pirukas on püüdnud igal juhul keerata oma koju just enne tsiklit, sest majuolenkohekodusjasavõidjupisutoodata... See on tänapäeva mentaliteet, kus iga mees mõtleb ainult MINA ja kohe tegutseb. Selliseid MINAsi liikluses enamus. Räige, kuhu oleme jõudnud. Ja jälle noor mees läinud...