Õnnetused mootorratastega 2018
Re: Õnnetused mootorratastega 2018
nolev, miskipärast kahtlustan, et pigem avalikkus sellest nö. ametlikust versioonist ei kuule väga midagi lõpuks. kuigi jah, surmaga lõppevate paukude korral vahel siiski kuuleb...aga siis peab ka üldjuhul surma saama mõni kohalik staar või kuulsus või muidu popp vend. aga noh, eks ootame vaatame, tahaks teada küll seda ametlikku versiooni lõpuks.
ise olen samuti koi kirjeldusega asjast üsnag päri. kuigi ma endiselt ei välistaks ka seda, et autojuht isegi tegelikult ei vaadanud, kas kedagi talle vastu tuleb või mitte. minumeelest selliseid on liikluses lademetes. mitte, et nad ei näeks...nad lihtsalt ei vaata. muidugi igasugused variandid on võimalikud, kuid isegi juba sellise keskmiselt tiheda udu seest on esilaternat siiski küllaltki kaugelt näha. kui sa vaatad ja otsustad seda märgata ja kui see tuleb sulle otse vastu. tõsi, kiirust hinnata võib olla väga raske, aga selle jaoks see tee andmise kohustus ju ongi! selles mõttes ei saa päris nii ikka öelda, et keegi purskab järsku mingi sõidukiga kuskilt välja. samuti pole see mingisugune vabandus ette keeramiseks "aga siin oli udu, seega sa oleksid minumeelest pidanud 50ga sõitma" kõlab nagu vähe valesti või?! ja kui õnnetuskohal oleks tõesti olnud väga tihe udu siis ma olen üsna kindel, et seda oleks mainitud tõenäolise õnnetuse põhjusena juba esialgses artiklis.
Kui selle sõiduka asemel oleks olnud rekka või traktor või misiganes asi siis ainus ja õige viis oma manöövrti sooritada ongi selline, kus sa kõigepealt vaatad KAUGELE ette, ega sealt kedagi ei tule. Ja alles olles selles veendunud hakkad oma manöövrit tegema. Öösel kuskil Saaremaa külavaheteel ei peaks selle jaoks isegi üldse mitte kaua ootama.