MotoSügis 2018: juubeldame!

Kasutaja avatar

Teema algataja
Mari Öö
Postitusi: 479
Liitunud: 01 Veebr 2004, 22:16
Asukoht: Tallinn-Tartu
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: MotoSügis 2018: juubeldame!

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

Kuna meil on jälle erakordselt ägedad toetajad, teen väikese ülevaate auhindadest, mis MotoSügise aktiivset osalejat võivad tabada.

BMW täidab SudneriiKi* ehk MotoSügise kolmevõistluse kõikide alade auhinnakotid. Selles kuhjas on kaitsmevestid ja jahutav vest esikohtadele, täiskasvanuidki hullutav Lego Technic teistele kohtadele, siidist kiivrisukad kolmandatele kohtadele ja terve jope SudneriiKi meistrile.

Motodepoo lettidelt jõudis meieni Kisendav Kettalukk, Arukas Akulaadija, Mugav Mobiilihoidja, Stiilne Sadulakott, ja... Reibas Rehviparanduskomplekt! (3xGivi+2xOxford)

Bardahl paneb auhinnakottidesse kolm mootoritäit õli ja portsu ketimääret. Aga enne määrimist tasub ratas puhtaks teha, nii et paketis on ka mootorrattapesuainet ja brake cleanerit.

Apollo kinolt on kuhi kinopileteid, mille jagame välja paarikaupa, et saaks ikka koos kaaslasega minna.

TehnoTurg-T varustab mootorrattureid igat masti elektroonikaga, MotoSügise auhinnakottidesse mahuvad teie jaoks paar intercomi, silmapaistev pealamp ja akupank-täkk, millega saab isegi sae käima tõmmata, tsiklist rääkimata. Ja korraldajatel lubavad nad kasutada raadiosaatjaid, mis isegi üle Võrumaa kuplite lubavad hüüda et “Egon, too ruttu auhinnad!" ja "Kas keegi teab, kas Hubert on saunast juba välja tulnud?”

Trekker on taas välja pannud Leathermani, lisaks paar Led Lenseri lampi, vajalikke kotte ja muud praktilist matkavärki, mida alailma vaja läheb.

Mida rohkem te mängudest osa võtate, seda suurema saagiga koju sõidate!

Kes tuleb laupäeval tsklituurile, võib saada priipääsme motoorienteerumise Kesk-Eesti Tuuri etapile - asfaldituurilt asfaldiorienteerumisele, kruusatuurilt kruusaorienteerumisele.

Laupäeval loosime välja 200-eurose Motorrad4Life.ee endurokoolituse kinkekaardi MotoSügisele tulnud naissõitjate vahel, sest koolitaja Artur Kim tahab, et rohkem naisi julgeks asfaldilt maha keerata ja nautida ka väikeseid teid. Artur koolitab mootorrattureid sõitma seal, kus esmapilgul võib tunduda, et sõita ei saa: liivas, maastikul, läbi kraavi, üle hunniku, püsti, jalad ühel jalaraual ja pea alaspidi*. (Ja kui enda rattaga ei taha kõiki neid asju proovida, siis saab Arturilt rentida suure GS-i.) (Nali. Pea alaspidi ei saa mootorrattaga sõita!)

Ja EMMK ise loosib osalejate vahel välja ühe MotoSurvivali põhikursuse kinkekaardi.

Aga see pole veel kõik. Kurgjärvele sõidab kohale viis BMW demoratast, mida igaüks saab kohapeal lähemalt uurida: uus F750GS, uus 850GS, RnineT Race, R1200GS Rallye ja R1200GS Adventure. Kes soovib, see proovib!

  • Ah et mis on SudneriiK? Koosneb kolmest võistlusalast: aeglussõit massidele, tööriista najal tukkumine ja Võrumaa kuppelmaastikust inspireeritud kupeldamine. Mida need tähendavad, saad teada kohapeal või uuri kogenumatelt!

Pilt

Viimati muutis Mari Öö, 29 Aug 2018, 13:02, muudetud 1 kord kokku.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”