Sidesüsteemid mootorrattal


morse
Postitusi: 1378
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 213 korda

Re: Sidesüsteemid mootorrattal

Lugemata postitus Postitas morse »

Spoiler
Erci kirjutas:
morse kirjutas:

Minu kommentaar oleks, et kui paaritad G9 packtalki A kanalisse (eeldusel, et tarkvara on uuendatud - vanasti tuli paaritada B kanalisse) ja valid paaritamise eel "Cardo Unit", siis toimib BTkõik väga hästi. Sama nagu vanasti kahe G9 paaritamisel. Lisaks on täiesti toimiv hiljem DMC modes selle G9 karja liitmine. Ainuke soovitus oleks, et kui BT seadmeid on rohkem kui 1, siis võimalusel oleks kindlasti mõistlikum igale Packtalkile Max 1 BT seade külge haakida (tuleb palju loogilisem ja lühem ühenduste kett, mis on kvaliteetsema heliga ja veavabam).

Oleme teinud mõned sõidud, kus A kanalisse oli paaritatud mitteCardo (üks Sena seade). Sel juhul tuli paaritumise eel valida "Non-Cardo unit" ning Sena tuli panna paarituma mobiiliga (siin teemas on öeldud, et hiinakaid saab panna ka tavalise intercom kanaliga paarituma). Igaljuhul - sellisel moel Senaga sõites oli levi täpselt selline kehvapoolne max 200m nagu sa siin kirjeldad, Sena hüppas ülitihti järelt ära - kokkuvõttes on selline kooslus sobilik ainult tagaistujaga või külgkkorvis istujaga suhtlemiseks (Cardo oma videotes ka rõhutab, et sellise ühenduse levi on väike). Aga G9 ühendus on meil alati väga normaalse leviga olnud. Ma pakun kahte asja, mis võib valesti olla:

  1. Paaritasite valesti (näiteks valiti kogemata "non Cardo Unit")
  2. Võibolla segab see, et ühenduses on kaks G9t reas. Proovige ainult ühega
  3. Tarkvara uuendused tegemata ja sealt tuleb mingi jama
  4. Oli juhus, kus paaritatud oli nii, et seademed olid liiga mitmesse kanalisse korraga ära paaritatud (mingi varasem paaritus jäi B kanalisse alles). See ei tekitanud levi probleeme vaid ajas asja niimoodi umbe, et ühendus ei tulnud üles ja ei aidanud ka restart. Lahendus oleks kõik BT paaritused kõikidel seadmetel ära kustutada ja otsast alustada.

Mina ühendasin G9 BT kaudu nii nagu Quick Guide õpetas - lülitasin Boldi BT Mode-i ja siis hoidsin A kanali nuppu pikalt all, G9-l samamoodi ja ära nad paaritusidki. Kuidas ma selle Cardo Unitina saan ühendada?

Tänan

Niimoodi vist käibki "Cardo Unitina" ühendamine. Kindel saab olla siis, kui paaritamise läbi mobiiliäpi teed, seal ta küsib enne, et kumba paaritad (asi nimelt selles, et kui ma ei eksi, siis "A" nuppu pikalt all hoides ja selle järel kogemata rulli liigutades, hakkab ta nö. "mitte-Cardo Unitina" paarituma). Igaljuhul on kogu mu teooria väga umbkaudne. Ma arvan, et kõige õigem oleks BT ühendused resettida mõlemal seadmel ja seejärel uuesti paaritda. Kusjuures mobiiliäpi abil saad kindel olla, et õigesti paaritad (paaritamise ajal kaob mobiiliäpp tagant ära - see on OK ja nii peabki olema). Ja proovi igaks juhuks alguses ainult ühte G9t.
Ma olin väga rahul, et uus ja vana seade omavahel kenalt suhtlevad - ju sa saad enda omad ka ikka toimima.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”