Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Trans Euro Trail - TET
morse kirjutas:Spoiler
ranel kirjutas:
Kas uus geps on hea?
Veel üks OT küsimus laiemale ringile: VFRide jm maanteeratastega TETil käinud tsiklistid, kas on nüüd tunne, et võiks enduuroka hankida? Olles neil radadel käinud, saan aru, et sõiduoskust peab teil olema. Aga kogu see asi on niipalju rohkem fun, kui tsikkel on sobilikum. Keegi suvel kirjutas, et tegi VFRiga kogu raja jutti läbi... Not Normal!
No eks gepsudel hea või halb tuleneb tegelikult kaartidest ehk ega ta navigeerimise osas midagi väga erinevat ei tee ka muu ala 205w autogepsust. Samad uued kaardid sain läbi trikitamise muldvanas autogepsus ka tööle.
Küll aga pisiasjad teevad mugavaks küll. Mugav suur ekraan, kiire lenksu külge ühendamine, ühendamine nutitelefoniga ja läbi selle helistamine ning ilmateade, kindaga saab gpsi peal toimetada, statistika sõitmise kohta+info päikese loojumise kellajast(oi kuidas see funktsioon välismaal hea on), kuna topokaart peal, siis kõrgused jne info peal. Teti raja tugi. Kurviliste teede leidmine on ka äge funktsioon.
Kokkuvõtteks, kui olemas juba motogps, siis ma ei näe väga pointi uut osta, kui just spets tet-i raja jaoks ei osta. Antud seade toetab rajal kuni 15000 punkti. Kui aga midagi pole, siis mõistlikum natuke juurde maksta ja juba korralikum asi saada. Eriti arvestades, et kaardid lähevad nagunii suuremaks. Tegemist siis garmin 590lm (tegelikult riistvara sama, mis 595lm. Flashid ära ja ongi 595lm olemas). Garmin expressiga kaasas olevad kaardid on minu arvates nagunii suht saast, kui tahad pisikesi teid kasutada ning kaartidega mässamisest nagunii ei pääse. Kaasas olevad kaardid sobivad vaid põhiteede ja teisejärguliste teede kasutamiseks.
Mingi mis iganes poliitika tõttu pole kahjuks Venemaa kaarte Garmini esinduse kaudu ka ametlikult võimalik soetada, vaid peab käima spets Venemaal kaarte ostmas käima.
Aga noh ma olen seda veel nii vähe kasutanud, et kindlasti on midagi veel, mida ma pole veel avastanud.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.