Trans Euro Trail - TET
-
- Tsikkel: dr800, fjr1300p
- Tänanud: 99 korda
- Tänatud: 47 korda
- Kontakt:
Re: Trans Euro Trail - TET
morse kirjutas:Spoiler
ranel kirjutas:
Kas uus geps on hea?
Veel üks OT küsimus laiemale ringile: VFRide jm maanteeratastega TETil käinud tsiklistid, kas on nüüd tunne, et võiks enduuroka hankida? Olles neil radadel käinud, saan aru, et sõiduoskust peab teil olema. Aga kogu see asi on niipalju rohkem fun, kui tsikkel on sobilikum. Keegi suvel kirjutas, et tegi VFRiga kogu raja jutti läbi... Not Normal!
endurokat oleks vaja raskemate sõitude jaoks et lõbus oleks sõites, praegu tunnen et on veel õppida tänavarattal kuni endurokas lisaks osta
see vfr kes ühe jutiga läbi ajas selle olin mina, kuna mitmed iron butt sõidud on ametlikult see aasta tehtud paar saddlesore 1600km ja üks bun burner siis oli asjade loogiline jätk kruusale kolida
kui õieti mäletan siis tollel sõidul olid mul ka mõned vanad raketibaasid sihtkohtadeks lühivideo on siin sellest
eksarmukesed: thunderace, er6n, k1200rs, gsxf600, fjr1300(gen2), r6, fz6, dr650, vtr1000, f650gs, vfr800, fjr1300(gen1), fzs600, fjr1300p(gen1), ducu scrambler, f650gs Dakar, rs125, sv1000
hetkel südant soojendamas: dr800, fjr1300p(gen3)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.