Hälvik-autojuhid


Teema algataja
reimps

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Just sellepärast, et sinised vormid istuvad kuskil suht paikelt ja nende silme all on kõik kukupaid liiklejad. Nii kui kurvi taha jõutakse, hakkab ralli ja ärapanemine pihta, ja see on veel ilustades öeldud. Olen sel suvel päris palju Tallinnas sõitnud nii ratta, auto kui suurema bussiga ringi ja täitsa ausalt on tõsiselt kõrini teistega mittearvestamisest ning lauspuiselt kas meelega või oskamatusest normaalselt toimiva liikluse takistamisest. Riskid on igas asjas olemas, aga mida rohkem foori taga minnakse aknale koputama arupärimiseks, keritakse kõrvuti olles aken alla ja öeldakse, et ou, tegelt on esiteks liiklusseaduses sedasi kirjas või ou, mis sul, su peeglitel ja oskustel viga on või tehakse märkus muud moodi idikatele, seda paremaks see kultuur ehk muutub. See "ehk" on muidugi väga ehku peale, aga siiski, parem kui mitte midagi teha, selg küüru tõmmata, et "mis see ikka aitab" ja loota olematu liiklusjärelvalve peale. See on suht fakt, et juurde õhukesele riigile korrakaitset ei tule, protsess on piisavalt pöördumatult per*e keeratud ses osas. Ega me keegi siin mingid inglid pole oma liiklusseaduse järgimises, aga neljarattalisega (ma kusjuures tõesti loodan) liiklevad siin foorumis kaasa löövad inimesed keskmisest lexusetibist-jeebimehest-valgestkaubikust-jne-jne märksa paremini.
Mhmh, kohati ma unistan, aga võiks ju siiski igaüks oma pisikese panuse anda (liiklus)ühiskonna parendamiseks, kes kuidas oskab-tahab-julgeb?

Eile lausa kaks korda hakkan keerama peatänavalt kõrvaltänavasse, kust tuleb välja üks rida, sisse läheb üks rida. Mis te arvate, kas järsku oli seal tänav kaherealiseks tehtud ja polnudki nagu kuhugi enam keerata? Ma nagu tõesti ei saa sellisest asjast aru - sa kas ei oska üldse liigelda või on tõesti nii poh*I? Igastahes kodanikud said mõnuga ja pikalt tagurdada, sest jah, ma olen see mu**, kes ei jäta jonni ja loodan, et mõneks päevaks jäi see neile meelde ka, et vastassuunas punase tule all oodata on ikka päris hale, isegi mitte naljakas enam.

EDIT: mac, ma tean, et mu mantra on suht õhukesele jääle minek - osalt võiks jah nunnu olla, helistada 110 vms see krdi number oligi, aga värdjatele see ei mõju enam ammu.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”