Hälvik-autojuhid


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas ttt »

keegimuu kirjutas:

Kas kellegil siin foorumis vastupidiseid kogemusi ka on? Ise sõidan ratta ja autoga nii linnas kui maanteel ja keskmine liiklemise kogemus on ma arvan pigem positiivne kui negatiivne.

Ma olin isegi positiivselt üllatunud, et laias laastus pole hirmsat midagi, olin end hullemaks ette valmistanud :D Üks päev tehti isegi ruumi, et saaksin rattaraja kaudu mööda sõita ja ära keerata, kuigi polnud isegi vajadust ruumi teha. Keegi ei ole veel vilgutanud kui foori all rattarajalt stardin või midagi sellist. Üldiselt ikkagi arvestatakse enamvähem. Ühe korra on ummikus niimoodi nurk ette tõmmatud, et ma kindlasti splittida ei saaks. Ma veel algaja sõitja ja kahtlesin kas teha või mitte, just vaatasin, et palju ruumi ja hea võimalus ja no see vist kaugelt nägi juba et tsikkel, vaja tee kinni panna.

Igapäevaselt sõites paari päeva tagant ikka on mõni selline kelle kohta kommenteeriks midagi, päris jobusid on ikka harvem (no see kes kiirendusrajalt risti eest läbi tõmbab et parkima minna ja mööda-sõites-nurk-maha-värdjad). Neid on küll päris palju, kes mööda sõites või reastudes ikka meelega hästi napilt seda teevad, eriti siis kui ma olen eelnevalt kiirendades kuskile vahele endale koha teinud (mu arust igati mõistlik tegevus tsikliga, ei pane seda kellelegi pahaks). See ajab mõnel nii hinge täis ikka et.. :D

Olen tähele pannud et tihedama liiklusega ajal polegi midagi erilist, aga õhtul 8-9 ajal läheb mingiks tohutuks kihutamiseks linnas ja siis nagu olen kõigil jalus kui 80ga ei sõida (mitte et ma politseid kardaks aga ma ei tahaks nt vilkuva kollasega ülekäigurada ületavat jalakäijat alla ajada või üldse mingisse situatsiooni sattuda).



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”