Pick-up coil`i ehk süütehekte (väntvõlli) asendi anduri kontroll?


Teema algataja
Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Pick-up coil`i ehk süütehekte (väntvõlli) asendi anduri kontroll?

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ok, tänud pisut kaasa mõtlemast/ütlemast! Ühesõnaga saan aru, et 500ohmi 200ks ei moonuta, aga antud sõlmes võib lihtsalt läbi viia loomkatse 500ohmi anduriga, kartmata tüsistusi järgmistel elektroonika detailidel...ning kui on õnne, ärkab ellu? Kuigi tundub pisut kahtlane, sest miks siis ntks ka seal ülalmainitud electrexworldi lehelgi 500ohmi andur maksab 33€ , aga 200ohmine 60€...et Triumphi mehelt kannatab kaks nahka koorida võrreldes Suzumehega? :D

Edit: ma vaatasin ja uurisin nüüd pisut veel seda ülalolevat tabelit ja märkasin, et samade mõõtudega on sellisest andursit tegelikult veel kolmaski versioon olemas: 150ohmi...ja samuti poole odavam, kui Triumphile mõeldu. Väike juut minus muidugi tõstis kohe pead, et äkki saab siis sellise mingi kopikaid maksvat takisti lisamise teel sobivasse "diapasooni"? :)

Aga sellist patareiga katset ei paindu küll käsi hästi läbi viimast, eriti kui ma nüüd päris täpselt aru ei saa...et kas tuleb süsteemi välist voolu lasta siis aju poole teele? Kindel, et selline asi lõpeb alati hästi? Lisaks mul sellel nn "süütepool-piibud", kus igal küünlal oma pisike Denso kirjadega jubin otsas istub...kas needki kuidagi pisut õrnemad pole sellise "küünal-august-väljas-kuidagi-kontaktis" täristamisele?
Kuid kahjuks jah, kui see oss ossilloskoopi tähendab...siis hetkel Soome poolel oma rattaga ja selliste peenete diagnostikaseadmetega tutvused siin paraku puuduvad. Ning see seade vist ei maksa Biltemas mingi "kolmviiskümmend" kah... :mrgreen:



Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”