GPS @ Mobiil (Tarkvara)

Kasutaja avatar

Stinger
Postitusi: 205
Liitunud: 12 Juul 2010, 23:38
Tsikkel: Yamaha T7
Tänanud: 21 korda
Tänatud: 63 korda

Re: GPS @ Mobiil (Tarkvara)

Lugemata postitus Postitas Stinger »

Luik kirjutas:

See oleneb ikkagi suuresti telefonist - kui eelmisega olid sagedased jamad siis praeguse telefoniga (CAT S60) pole kordagi laadimisega probleeme olnud, ükskõik mis ilmade või laadijate või juhtmetega. Ja ka kõige jõhkrama kasutusega - navi + tracking + ekraan heledus põhjas ja pidevalt sees + navi juhised läbi bluetoothi + muusika telefonist samal ajal mängimas - normaalne reisirežiim :) . Energiasäästu ma ei saa selle telefoniga kasutada, sest see tõmbab asukoha täpsuse alla ja vahest ei jõua navi siis peale-mahasõite õigel ajal teavitada.

Huvitav kas Sul on vedanud eksemplariga või on cat telefonide tegemise selgeks saanud? Igasuguse kokkujooksmise jutte ja muud hädaldamist oli veel poolteist aastat tagasi liiga palju et endale osta. Viimane tripp poolast tulles Samsungi S7ga palju üle paari tunni sõita ei saanud ilma et waze oleks kinni läinud või mingid ülekuumenemise jamad tekkinud. Lõpuks läks nii hulluks et palavate ilmadega suuremasse linna sõites tegin enne tanklas peatuse, ostsin jääd, purustasin noaga väiksemaks ja panin telefonihoidikusse (lukuga kott mis oli algselt vist jalgrattale mõeldud) Mis üle jäi läks hydration pack-i. Plaanisin mingit Garmini Montana sugust korralikku gepsu osta aga krt liiklusinfo puudumine tipptundidel on ikka liiga suur miinus et ainult sellega hakkama saaks, seega telefon mis iga ilmaga töötab oleks igati abiks.

Yamaha Tenere 700 2021; Honda Dominator NX650 1994 - poolik projekt
Ajalugu:
Honda Transalp XL650V 2001 - 7a; Bmw GS1150A 2002 - 2a; Honda CB500X Rally-Raid L3 2018 - 5a; Honda CB650R 2020 - 3a; BMW R1100GS 1995 - 1a.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”