GPS @ Mobiil (Tarkvara)

Kasutaja avatar

Luik
Postitusi: 122
Liitunud: 13 Mär 2006, 19:10
Tsikkel: Honda NC750X DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 22 korda

Re: GPS @ Mobiil (Tarkvara)

Lugemata postitus Postitas Luik »

Stinger kirjutas:

Huvitav kas Sul on vedanud eksemplariga või on cat telefonide tegemise selgeks saanud? Igasuguse kokkujooksmise jutte ja muud hädaldamist oli veel poolteist aastat tagasi liiga palju et endale osta.

Nii ja naa. Jah, ka CAT S60-l esineb kokkujooksmist teadmata põhjustel, reisil olles s.t. väga aktiivse kasutamisega umbes korra nädalas. Rahulikuma kasutusega ehk keskmiselt korra paari kuu jooksul. Aga kordagi pole ta tõrkuma hakanud ülekuumenemise tõttu. Sel suvel sai ikka väga äärmuslikes tingimustes katsetatud ja ka tulikuumana töötab ja laeb normaalselt - see ongi suurim erinevus võrreldes kõikide eelnevalt omatud telefonidega. Eelmisi olen muidugi ka kotis hoidnud, see on lenksul hoidikus katteta, vee- ja muu jamakindlus teeb selle võimalikuks. Ja kuigi mu hoidik väga ventilatsiooni ei võimalda, siis ehk natuke on ikka jahedam, kui koti sees.

Ehk mina olen enda CAT-iga navi asendajana küll väga rahul. Nüüdseks pea 2 aastat kasutanud ja ikka veel toimib, aku küll veidi nõrgemaks jäänud. Loomulikult leiab sama raha eest palju paremate näitajatega ja paremate kaameratega ja sujuvama graafikaga telefone, aga tsikliga navigeerimiseks (ehk siis selle foorumi kontekstis) pole ma veel paremat näinud. Ning hädaldajaid leidub alati absoluutselt iga asja üle :)



Sõidan ja eriti ei mölise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”