algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Kasutaja avatar

Teema algataja
reinuvader
Postitusi: 266
Liitunud: 11 Okt 2004, 15:32
Asukoht: valgamaa
Tänatud: 22 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas reinuvader »

Hei!
Paar mõtisklust antud treeningute teemal: nagu näha on tegelikult vajadus ja huvi sellise õppe vastu suur, sest seda näitas "meie" üritus, mis tõi kokku arvestatava inimeste-huviliste ringi...samas oli mõned nädalad varem hr:J.Laansoo/L. lehtla/P.Rätsep,a...treeningpäev, milles oli osavõtjate arv 30!!!!..ja see oli täis tulnud 3h+enne MMM,i tehti treeningpäev ka Pärnumaal, kus treenerid olid hr:T.Leok/K.Krestinov...ja vist ka T.Triisa...ja ka seal oli koos arvestatav punt huvilisi. Seega, pole kahtlustki, et seda asja on vaja ning just õiged sõiduvõtted on need, mis väldivad sellist lolli vigastust nagu minul juhtus.Ning kui veel meenutan ühte ammust trenni hr:A.Leok,i juures.....siis tema sõnad olid "sõita-sõita ja veel kord sõita"...mitte väga panna rõhku jõusaalile ja teab mis teooriatele. Ok...joosta ja ujuda soovitas ta ka.
Siit minu mõte, et....ok vb pole tegevsportalastel väga palju aega ja ka tahtmist treenida algajaid...aga meil Eestis on ju nii mõnigi ex-tipp e motokrossi sportlane, kes heade läbirääkimiste korral võiks sellise asja ette võtta...nt:J.Koval...E.Kuusk....ja tippspordist loobunud Aigar Leok/P.Rätsep jne-jne? Ja minu teda nt mingi europrojekti rahastuse toel tehti üks õppevideo Sõmerpalu motokrossi hallis, kus õpetajaks oli Martin Leok, et vb annaks sellise õppevideo ka kellegi teisega kokku leppida, kui on vastav huvi ja nõusolek ning selle jaoks ka kuskilt raha taodelda nt "Kuultuurkapital või Hasartmaksu nõuk"???

Mis lääne videodesse puutub,: neid on YouTube täis....aga vot pole nii suur ingliskeele spets, et saada 100% aru sealsest jutust,et ma ei tea...kas see läheks mingisse vastuollu autoriõigustega....et keegi siinsetest IT spetsidest suudaks nt Everts,i õppevideodele eesti keelsed subtiitrid alla võluda?

Aga, et millal oleks järgmine trenn:...no ilmad veel lubavad ja kui huvilisi on, ma üritan orgunnida siis see kord siin Valgamaal või siis ikka kuskil kesk-eestis trenni sellise mehega nagu Veiko Rääts(kunagine ka motokrossi tipu lähedal olev mees...nüüd rohkem Enduro spets)...Ma ise oleks see kord rohkem kuulaja rollis, sest mu paranemine võtab ikka rohkem kui kuu...kahjuks ja miskit head hetkel ei ole st vaevlen valudes...aga noh, ega siis elu seisma ei jää. Kõigile, kes selle ägeda alaga tegelevad....mõnusat-turvalist hooaja lõppu!
Rein.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”