Rumalad või segased küsimused jms

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8375
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 317 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Macintosh kirjutas:
bitter kirjutas:

Kuidas see tehtud on, et helistab võõras number (kindlustusagendid, riigiametnikud) ja mu telefon näitab numbri asemel inimese nime? Ja miks see lahendus selline poolik on? Mul pole ju vaja tingimata teada kas helistab Pille või Malle. Esmajoones on oluline - milline ametkond või firma minuga suhelda tahab.

Ilmelt käib jutt Android telefonist ja ekraanile ilmuvast dialoogist, kus inimese nimi sees? Vahel on seal ka midagi veidrat kirjutatud, näiteks "See kuri naaber" vms?
Kui jah, siis tegu on kolmanda osapoole lahendusega (äpp), mis korjab paljusid andmeid andmebaasidest ja kasutaajte telefoniraamatutest, kui nad selleks äpile loa on andnud.
See töötab vaid siis, kui on olemas internetiühendus. Poolik on ta selle pärast, et andmed tulevad parasjagu nii nagu kasutajad sisestavad. Ma olen küll ja küll näinud ekraanil teadet "Mingi firma???" või "Jälle see telefonimüük!!!" aga ka inimeste täisnimesid või hüüdnimesid.
Parim lahendus selles vallas on Truecaller.

Minu teada toimib see kõikide telefonidega, ka VoIP lauatelefonidega. Peaks nime numbri asemel näitama siis, kui helistaja kasutab VoIP telefoni ja on seadetes sisestanud helistaja nime (Caller ID)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”