Rumalad või segased küsimused jms


morse
Postitusi: 1386
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Rumalad või segased küsimused jms

Lugemata postitus Postitas morse »

Macintosh kirjutas:

nagu üks Maanteeameti ametnik mitteametlikus vestlus mulle ütles: mootorattureid saab aasta jooksul nii vähe surma ja vigastada, et mootoratturite ohutus pole MA jaoks oluline teema.

Meenub raadiointervjuu kellegagi MNTst tol aastal kui esimest korda suurem hulk kiiruskaameraid välja pandi (TLN-Tartule). Küsimusele, et miks kaamerad tsikli kiirusületamist ei pildista, vastas onu, et tsiklite kiiruseületamine asulavälisel teel on võrreldes autodega marginaalne probleem.

Tore. Anname kuuma (:
(crash)

Aga nii trosslahendus E4ja peal kui Pärnu mnt stiilis räiged vaiad maas tekitavad tsikliga sõites klaustrofoobiat ja hirmu. Nädalavahetusel pimedas Kõrvemaa TETi osal kitsede ja jäneste vahelt põikeid tehes tundsin ennast turvalisemalt :D

EDIT: Tuli veel meelde üks ohtlik lugu nende trossidega. Tln-Tartu peal tsikliga vasakus reas sõites, pani vastutulev auto piiretesse (võimalik, et telefoni passimise tõttu) - sealt tuli kõikvõimaliku pudru pilv, millest ma 110ga läbi panin. Kõige rohkem lendas siniseid pilpaid ja nendega sain vist rangluupihta ka. Sinised pilpad olid purunenud torude otsakatted. Ma ei tea kas nende siledate piirete puhul oleks vähem manti lennanud - aga turvaline ei olnud. SAMAS! Julmalt hea, et see vant lihtsat mulle otsa ei sõitnud, vaid oma auto küljega loha pani.

Viimati muutis morse, 14 Sept 2018, 15:06, muudetud 2 korda kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”