Veekindlad soojad kindad

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Postitusi: 527
Liitunud: 25 Mai 2004, 11:15
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Re: Veekindlad soojad kindad

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Spoiler
mx77 kirjutas:
Motomarket kirjutas:
franz125 kirjutas:

Loll küsimus vol.2-miks neid nahkseid goretexe tehakse ja ilmselt ka reklaamitakse kui mine p...e kui kõige-kõige need on.

Vastus sellele on tegelikult imelihtne- tootjad lihtsalt teavad, mida nad teevad ja millised nõuded on ühele turvalisele motokindale. Ja seda juba aastaid. Samas, elu on näidanud, et alati on tegelasi, kes "teavad" kõvasti rohkem kui tootedisainerid :wink:

Dainese (seal on kah vist lollid koos, kes midagi ei tea) valikus on Gore-tex kindaid kokku 6 mudelit. Neist vaid üks on täisnahast, kolm on paraktiliselt täistekstiilid ja kaks on tekstiilid märgatavte nahktugevdustega.
D-dry mudeleid on ka 6, neist vaid üks nahast, ülejäänud 5 tekstiilid

No ma ei hakkaks siin eriti lahkama kui palju on Heldil või Revitil tekstiilist ja nahast + tekstiil/nahk komboga Gore-tex kindaid. Heldil on neid palju, Revit kasutab Gore-tex-i vähem (rohkem muud membraanid). Toon siin näiteks Reviti tippmudeli (nahk/tekstiil)-> http://motomarket.ee/product/revit-dominator-gtx Need tõmbad kätte ja hinda enam ei vaata :)
Mida siis kokkuvõtvalt öelda, tootjad teavad, mida nad teevad. Kätte tuleb valida ikka see, mis endale rohkem sobib ja millistes oludes mingid omadused määravamad on.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”