Mootorratturite reisikirjad

Kasutaja avatar

ranel
Postitusi: 3140
Liitunud: 21 Nov 2010, 22:55
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Asukoht: Tartu
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 330 korda

Re: Mootorratturite reisikirjad

Lugemata postitus Postitas ranel »

Spoiler
grahv kirjutas:
ranel kirjutas:

Täpsemalt saab lugeda siit.

Kas selle megakirve panite pätsu kuskilt või oligi reaalselt kodust kaasas, et vahepeal kohalikelt puudelõhkumisega bensuraha teenida??? :D
[/quote]

Kogu aeg kaasas. Uskumatult hea abimees metsas ning kirve teist poolt saab korraliku haamrina kasutada. Veel eelmine nädalavahetus sai sellega teise ratta laagreid välja tambitud. Maksis ka vaid 5 EUR kunagi ammu ostes. Sõbral oli väiksem kirves ka olemas, aga praktikas väike kirves oli suhteliselt kasutu.

Aga noh nagu näha Venemaal remondipiltidelt, et siis tööriistu on hulgim kaasas. Rattad on siiski aastast 1992.a ja 1990a :D Kirves kuulub lihtsalt remondiasjade süsteemi. Kui midagi kodus remondin ja vajalikku tööriista pole ratta peal olemas, siis pakin selle rattale kaasa. Selleks, et ei tekiks olukorda, kus istud tee ääres ja puudub võimekus ratta remondiks. Remondiosakond on pandud kokku nii, et saaks mehaanikat, elektrit kui ka lohve tee peal lappida. Küll aga eks ajas komplekt täiustub, kuna mõne pisiasja võiks veel juurde lisada. Lisaks suvalisest toidupoest ostetud võtmetega võib vahel hoopis olukorra hullemaks teha, kuna võtmete kvaliteet on nii kehva.
Euroopas elavana on võibolla selline ettevalmistus natuke mõistmatu, kuid kui vaadata kuidas ida pool mootorratturid asju kaasas veavad, siis on selline remondiks valmistumine täiesti loomulik. Kõige ägedam lahendus on siiamaani olnud, kuidas rattal on kaks sumpat, millest üks on tegelikult sumbuti [Motobot: õige on "summuti"]. Teine "sumbuti [Motobot: õige on "summuti"]" oli tegelikult tööriistatoru. Bike tüüpi rattal välimuse osas järeleandmisi tegemata on korralik varustus remondiks kaasas.
Pilt

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”