Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Kasutaja avatar

ranel
Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
Tänanud: 71 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Lugemata postitus Postitas ranel »

Ma tooks natuke reaalseid numbreid välja. Rendin ise garaazi välja 18m2 50 eur kuus.Mõned aastad tagasi sai natuke renoveeritud sees uue elektrisüsteemi, valgustuse ja kanali laudasid. Pahh, üle 200 eur läinud ja seda kõike ise tehes. Kunagi ühes teises kohas sai sama pinna peale g4s valveteenus võetud ilma seadmeid välja ostmata. See maksis 32 eur kuus. Kodus on mul valveteenus sees. Seadmed võtavad kuus umbes 5 eur eest elektrit. Elementaarne tööriistakomplekt, väike kompressor, kruustangid, nipetnäpet ja kasutatud tööpinnad osta on ise juba suurusjärk 1000eur.
Kamba peale alla 50 eur kuus ma ei näe kuidagi, kuidas see asi end ära majandada suudaks. Eriti kui soov ruume veel kütta ka. Oleneb ka muidugi inimeste arvust, kui 15m2 ratta peale on selline paras ala, kus mahub liikuma ka.
Rääkimata sellest, et selliseid 60m2+ ruume otsi tikutulega taga, kuhu saaks ka masinatega sisse sõita.
Nii et kui tõesti plaanis seda rajada, siis tuleks arvestada ka väikest reservi sisse, et asi end miinusesse jooksma ei hakkaks. Teiene asi, kui suurim planeeritav töö talvel on vahetada õli ja muid osasid õlitada siis on mõttekam ratas viia motohotelli ja lasta seal ära teha. Oma garaazil on mõtet ikka suuremate projektide jaoks. 30 eur kuus motohotelli eest valvega ruumis pole ju palju. Kui aga soov talvel ratast vaatamas käia, siis muidugi teine asi.
Lisaks veel, mis garaazi üürimisega välja tuli, et osad soovivad seda vaid hooajaliselt.

http://tsiklireisid.blogspot.com/
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”