Kommuunigaraaz Tallinnasse?

reimps

Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Lugemata postitus Postitas reimps »

Asi ongi selles, et proovitud projekt erinevates variantides ja alati põrunud. Ruumide rent, tööriistade soetamine ja ka hooldamine, ette läbipõrunud eeldus, et kasutajad üldse biiti jagavad ja muud hädad. Kui tegu oleks kohaga, kus pidevalt järelvalve "valvemehaaniku" poolt peal, keegi toimetab ka koristamise ja õllevalamisega, siis on tegu lihtsalt kompotiga tsikliklubist ja garaažitöökojast. Tasuta asju aga ei ole ja kui "liikmemaks" jookseb kellegi tasku, siis leidub ka kadedaid ja ussitajaid. Koht võib sellisena natuke aega isegi töötada, aga vabast ajast ja tahtest muutub selle ülalpidamine põhitööks.
OK, astun "liikmeks" ja viskan iga kuu 20.- liikmemaksu. Selle eest soovin ma ka iga kell saada töökohta oma rattale, tööriistu, ilma et peaks mõne teise järgi ootama, kindlust, et keegi mu poolikut karpat laualt hunnikusse ei pühi jne. Ja eestlasena tahan ma tegelikult vaikuses nokitseda, sest igasugused muud targutajad ja õllelibistajad ja asjad segavad. Ehk siis kui ma seal nokitsen, siis uks on seestpoolt lukus.

Selle konstateerimise peale nuttu ja hala valama hakata on lihtsalt nõrk.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”