Kommuunigaraaz Tallinnasse?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Täpselt sama mõttekäik oli minulgi kui seda arutelu siin nägin (mitte, et ma isiklikult sellist ühistöökoda vajaksin). Ehk et "ühine" osa peaks olema absoluutselt minimaalne ja ehk üksikud suuremad masinad, mida pole ei kuigi lihtne kellelgi konkreetselt minema vedada, "ära kaotada" või ka ära lõhkuda. Kruustangid ja kompressor on väga head näited sellistest seadmetest. Ja lõppude lõpuks on isiklike basic tööriistade nagu mutrivõtmed ja padrunid ostmie tsikli putitamiseks tänasel päeval NII väike väljaminek, et need asjad võib täiesti vabalt igaüks omale ise hankida. Ning ka iga kord ise kaasa võtta, minumeelest. Mis krdi putitaja või isetegija sa üldse oled kui sul ei ole lehtesid ja padruneid 8-19 ning kuuskantide komplekti? Eriti midagi muud ühe mootorratta küljes reeglina vaja ei olegi.
Lisaks veel, et ma ei näe ühtegi tõsiseltvõetavat põhjust miks sellisel kohas peaks iga üksiku tsikli jaoks olema eraldatud mingid müstilised 10-15ruutu ruumi. See on ju täielik utoopia. Lihtsalt mingisugune enamvähem suurusjärku jääb võrdlus, mul on isiklik garaaz 20ruutu, kusjuures osa sellest on mingite maast laeni objektide all kinni. Olen seal hoidnud kuni 4 ratast ja 1-2 kallal saab suht vabalt samaaegselt töötada. Kui 10-20 matsi hoiab oma tsiklit kuskil sellises hoiukohas siis kui suur on see võimalus, et kõik need 10-20 samaaegselt tulevad ja hakkavad oma tsikleid täielikult seibideks laiali laotama põrandale ning ise seal ümber kepslema. 4 ruutu tsikli ja vb mõningate pudinate hoidmiseks on küll ja veel ruumi ning kes soovib saab oma ratta lükata ajutiselt välja kuskile natuke laiemasse kohta.

Endal oleks sellise koha vastu huvi juhul kui seal "tegutseksid" näiteks mõned härrad, kellel on isiklikud ägedamad masinad (kuskil kapis peidus siis või mida iganes) ja kellega saaks rääkida ning kokku leppida mõne spetsima töö. Näiteks mingid keevitamised või treimised.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”