Sügis alles algas, lumehelbekesed.

Kasutaja avatar

Bad Boy
Postitusi: 523
Liitunud: 03 Apr 2007, 09:24
Tsikkel: jah
Asukoht: siin ja seal
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Re: Sügis alles algas, lumehelbekesed.

Lugemata postitus Postitas Bad Boy »

ttt kirjutas:

Igal juhul kui kellelgi on sügiseste sõitude kohta soovitusi, andke tulla. Ma täiesti roheline selles osas :D Kas tsiklit peaks kuskilt vee eest kaitsma, määrima vms? Lugesin mingist teemast, et SV-l küünal nii esiratta taga et peaks vee eest kaitsma.. oskab keegi kommenteerida? Kuna iga päev sajab, hoian ratast maja ees katte all ja päevaks kontorisse tulles kui on tingimata vaja vihma kätte jätta, panen süütelukule kilekoti pähe (see ei tööta hästi) :P

Muidugi peab tsiklit vihma eest kaitsma.. ega inzenerid oma soojades kabinetides ei tea päriselust midagi ja pole ette kujutanudki et keegi tahaks tsikliga vihmas sõita.. Aga kuna sul vihmakate olemas siis pool võitu juba käes, nüüd võta käärid ja tee sinna augud lenksu kohtadesse et saaksid seda maha võtmata sõitma minna.. nii on kõige kindlam et miskit olulist märjaks ei saa.. Boonuseks on sul tööle jõudes juba vihmakate peal :)
Ja krt kus see teema varem oli? Oleks ma varem seda lugenud oleks iga kord peale sõitu vana cx-i silindrid kollaste hullude päevade kilekottidega katnud et kyynal märjaks ei saaks, sel cx sunnikul ju molemad silkud lausa paagi alt väljas ju.. :)

_________________
Just Do it,

http://badtolka.tumblr.com

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”