Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)

Kasutaja avatar

hollow
Tsikkel: Aprilia Tuono RSV
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Veel rohkem valgust ehk sedakorda LED-idest (H4,H7,H3)

Lugemata postitus Postitas hollow »

Spoiler
morse kirjutas:
urmas66 kirjutas:
morse kirjutas:

Valus tehas on su TDM ju :D

Ei kurda ja ega neid lisakaugtulesid eriti vaja polegi ;) ,aga kõik koos sai tehtud ja nii ta läks. 20w tuli koormust originaal lahendusele lisaks,aga akut laeb ja juhtmestik on uus ning probleeme pole olnud. Enne oli lähi+kaugtuli lahjem vist kui praegu lähituli. Vastutulijad ei vilguta ja tee on valge,mis muud ikka tahta oskad.

Ma kusagile juba postitasin seda pikalt, et LC4 Adventure originaalkaabeldusega tuli esitulele 9.5V!!! Ja, et ma panin releed vahele, mis võimaldasid paksemate kaablitega pingelanguta voolu lambini vedada. Tulemus pole küll päris see, mis sinu fotol aga vahe on suur.

Kui eelmine kord sellest kirjutasin, siis keegi veel soovitas enne releede paigaldamist veel mass üle kontrollida.

Et alati polegi LEDi või Xenonit vaja. Kuigi kui aus olla, siis ilmselt on lihtsam paigaldada LED, kui kaabeldus korda teha... Ma arvan, et see LED oma väiksema võimsusega ei oleks nii suurt pingelangu tekitanud ja oleks päris kenasti toiminud. Minu puhul on piirajaks see, et need radikad seal LED lampide taga paistavad päris suured. Ma ei usu, et mu tule sisse selline ära mahuks...

LEDi draiver tahab 7-30v saada sisse. Seega kui pirnipesasse jõuab 9,5v siis pirn saab oma nominaali kätte sealt juba

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”