Sügis alles algas, lumehelbekesed.

Kasutaja avatar

desmorado
Postitusi: 104
Liitunud: 09 Dets 2007, 16:40
Tsikkel: M900 & LC8 Adventure
Tänatud: 10 korda

Re: Sügis alles algas, lumehelbekesed.

Lugemata postitus Postitas desmorado »

ttt kirjutas:
Spoiler
reimps kirjutas:

RSV Mille, RSV1000R, Tuono 1000R, Tuono V4R, Falco, Mana
ootab kivirahet

Ma ükskord vaatasin Manat, aga siis tuli meelde, et itaallane... ega jah, kenad rattad on küll, Ducatid jne.. kindlasti on olemas ideaalseid isendeid, aga ma olen ikka veidi skeptiline itaalia tehnika osas. Üks RSV, mis ma kõrvalt näinud olen, oli ikka eriline sitanikerdis, see kindlasti ei aidanud eelarvamusest vabaneda :D Muu itaalia tehnikaga on ka nii et ilusad küll aga..

KTM-i kohta oskab keegi öelda? Teevad ju ka matkarattaid ja enduurokaid, krossikad peaks head olema.. tänavarattad võiks ju ka siis midagi olla nagu..

Ostsin siis mina endale Ducati … sellise ilusa ja punase. Noh jah, nõidusin mis ma nõidusin, käima korralikult ei saanudki. Esimese hooga hakkasid naine ja lapsed eemale hoidma, kui ma omi rituaale ümber tsikli toimetasin. Käisin näitasin Kaika Lainele ja helistasin nõia Intsule … ikka ei midagi. Lõpuks lükkasin garaaži nurka, äkki kuivab lõpuni ära ja hakkab korralikult tööle. :roll:
Kuna loodus tühja kohta ei salli, siis tuli osta Kodus Tehtud Moottorratas (KTM). No pekki, see läks nupust käima ja oli muidu selline edev – oranži värvi ja puha. Aga KTM-ga tekkisid kohe järgmised hädad – pidevalt pildus seljast. Nii kui vähegi änksamalt sõita proovisin, kohe mats ja maaga ühendus. Oranž peletis ise sai vaid kriime, aga mina murdsin luid. (crash)
Nüüd ei teagi, mis teha. Jaapanlast ei osta … never. Sõidan hoopis ilma katuseta autoga … noh, tunne on peaaegu nagu sõidaks tsikliga – tuul vuhiseb ja naikad vaatavad. Aga samas mõtlen hirmuga, mis siis saab, kui üle katuse peaks käima – katust ju pole. :shock:



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”