Hälvik- Mootorratturid
-
- Tsikkel: Yamaha XV1700 Warrior
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: Hälvik- Mootorratturid
1 sõidab laevaga Hel-Tal praegu... laeva ei täpsusta, aga situatsioon koomiline... kuna ise panen autotekil sõidukeid paika, siis tuli see punase suure kruiseriga kiilakas härra peale... näitasin koha kätte, vaatasin, et ei sobinud vist, kukkus edasi-tagasi paremat kohta otsima... siis küsis, et kuhu kinni panen... ma ütlesin, et pole vaja, tormakas möödas, pane käik sisse ja klotsid alla... sellepeale kosteti... nalja teed vä, ma olen kõvem tsiklimees kui sina....
... õnneks mul kuuli kokku ei võtnud, ütlesin, et ma olen kõvem meremees kui sina! ... minust ta sinna pusima jäi, kuna oli vaja edasi töötada, mitte ühe kõva jonniva tsiklitüdrukuga tegeleda...selline koomiline lugu, täpsustaks ka, et ratas risti laevaga ja minu päris pika kogemuse juures pole veel ükski ratas kukkunud ja kui tõesti s**t ilm on, siis soovitame ikka kinnitamist ka... jutu mõte on siis, et pole enne kuulnud, et keegi kiitleb, kui palju kõvem tsiklimees ta on... kuidagi mannetu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.