Trahv Läti kiiruskaamerast

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Re: Trahv Läti kiiruskaamerast

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Maksin ära, mingit viitenumbrit kuhugi toppima ei hakanud, ülekanne õnnestus ka ilma selleta. Selgitusse läks otsuse number koos masina numbriga, nagu paberil näidatud oli. LHV ei küsinud jevro-sojuuzi makse eest lisaraha, seega jäi ära ka dilemma, kelle kaela ülekandetasu jääb. Venekeelse pangakinnituse laadisin igaks petteks pilve üles, siis ei pea seda paberit kaasas tassima, kui peaks sealpool olema vaja tõestada, et makstud on. Saatsin antud meiliaadressi peale kirja ka koos pangakinnitustega, et härrased saaks veenduda "tehtud", kuid see tuli tagasi teatega, et sealne meiliserveri filter lükkas mu kirja tagasi, kui kahtlase spämmi :) Mis siis ikka, eks see jõuab siis ka niisama nende andmebaasi :mrgreen:

Iga mees teeb oma otsused ise. Mina maksin ära, kuna tean, et olin sel ajal, märgitud kohas ja ilmselt jäi 70 piirang märkamata. 20€ pole tõesti nii suur summa, et selle pärast hakata vägikaigast vedama, ning kasvõi tavalisel kaubareisil peaks värisema, et äkki jään patrullile vahele ja saan valusamalt nuheldud. Igale oma.

Pikki miile, härrased :bsmile:

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”