Kommuunigaraaz Tallinnasse?
-
Lembit
- Tsikkel: Honda XR
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 83 korda
Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?
AnTyx kirjutas:Lembit kirjutas:Minuarust taandub see küsimus laias laastus selliseks küsimuseks:
Kui palju on leida "kliente", kes on nõus umbes selliste tingimustega:
- Koht maksab 100/kuus (ca 10 - 15m2 per ratas)
- Makstakse aastaringselt
Mul isiklikult ei lähe 1200 eur aastas tsikli hooldusele isegi siis, kui kõik meistrite juures teha. Sellise hinnaga ei oma see mingit mõtet.
Eks oleneb natuke, mida see raha sisaldab, aga üldjoontes olen ma sinuga nõus. Kliendi poolelt vaadates tõesti ei ole nagu mingit mõtet...
Samas, kui ma olen kolm korda olnud sarnases ürituses "teenusepakkuja" poolel (ehk siis see mees, kes ruumiga seotud kulud maksab rendileandjale) ja sellega seoses kaks korda pidanud märkimisväärse osa oma isiklikust varast maha müüma, et mitte võlgu jääda rendileandja ees, siis muudel tingimustel see lihtsalt ei tööta. Või, noh, töötab selle lamba arvelt, kes annab ruumide rendilepingule allkirja.
Ja isegi nende hindade juures on see heategevus selles mõttes, et jahmerdamist on täpselt samapalju, kui jooksutada mingit enda ettevõtet, aga isegi mitte kasum, vaid kate on null.
Neid küsimusi, mis vajavad lahendamist ja millega enamasti ükski klient ei soovi mingit tegemis teha on lihtsalt nii palju:
a'la - kui tegemist on mingi juriidilise kehaga, siis kes selle aastaaruande teeb? Isgi nullidega aastaaruande eest küsiti 400.- OK. Kindlasti saab ka odavamalt, aga kes selle odavama otsimise töö ära teeb ja mis vahenditest?
Või siis, kui tekib vajadus taga ajada neid "suuri ärimehi", kelle jaoks selle 20 või 30.- Euri regulaarne maksmine siiski mingitel põhjustel ülejõukäivaks muutub? Otsustab siis selline klient mingil hetkel su kõnedele e-mailidele enam mitte vastata, mis teed siis?
Mind huvitaks tegelikult rohkem, kas eesti turg on arenenud sinnamaale, et on olemas mingeid ühe tehnikaharrastusega tegelevaid inimesi, kes on valmis vastavasisulisse klubisse kuulumise eest maksma aastamaksu suurusjärgus 3000.- eur. Jah, loomulikult, selle summa eest saab juba väga erinevaid teenuseid/mugavusi pakkuda, aga kas üldse oleks turgu.
Ma isiklikult nats kahtlen, aga mine sa tea...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.