Kommuunigaraaz Tallinnasse?
Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?
No kuulge, minumeelest see jutt kaldub juba natuke absurdi maailma. Esmalt 1200 aastas, lõpuks räägitakse juba 3000 eurost. Mille eest, klubisse kuulumise??? Ma ei tea mis imeteenuseid sellise raha eest pakkuma peaks, tasuta litside valik tagaruumis? :O Kindlasti on eesti niinimetatud turul ka käputäis selliseid "kliente" kellele müüa mingisugusesse klubisse kuulumist 3k eest aastas...teisisõnu isikuid, kelle eesmärk ongi lihtsalt kulutada oma lihtsalt ja kiirelt teenitud meeletut raha sisuliselt mille iganes peale, mis kõlab vähegi uhkelt või eksklusiivselt. Aga ma väga kahtlen, et selliste isikute "klubi" loomine oli siin teemaalgataja ideeks või plaaniks.
Kõiki asju ei saa võrrelda ja hinnata ainult oma kogemuste põhjal. Sinul võis näiliselt sarnane üritus ju täielikult peesse kukkuda aga sellel võib olla mustmiljon erinevat põhjust, sinust endast sõltumatuid...või ka sõltuvaid.
Kui kv'st vaadata siis eeldatavalt sobiliku pinna kuu üür on kuskil suurusjärgus 400-700euri, olenevalt siis täpselt vajaminevatest ruutudest, mugavustest, asukohast jne. Suurem osa pindasid, mida vaatasin oli juba olemas korralik valve, peldik ja kätepesu ja mõnel ka mingisugused kõrvalruumid. See ei ole selline summa, et keegi "loll allkirja panija" peaks nüüd hakkama kogu oma maist vara müüma kui mingi 3 venda 10'st ei taha 2 kuud oma üüri ära maksta. Aga loomulikult selge on see, et iga sellise ürituse puhul peab olema keegi, kes on valmis võtma teatava vastutuse. Ja teiselt küljest saab seda vastutust ikkagi üsna mõistlikult jagada ka, kui vähegi mõelda. Eks igakuiselt kuskil nii 30-50eur tuleb sellise asja puhul arvestada kindlasti. Seda siis juhul kui on kuskil nii 10 püsikundet ja lisaks mõningad talvitujad. Aga ma usun sarnaselt Urmasele, et taolisele bikeri garaazile oleks ka nii mõnigi vabatahtlik annetaja ja niisama targutamas käiv fänn.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.