Kommuunigaraaz Tallinnasse?
Re: Kommuunigaraaz Tallinnasse?
Aga miks ei või see seltskond seal kommuunigaraazis tuttavaks saada ja edaspidi üksteist hästi tunda?
Mingis mõttes ju ka selles asja point ongi.
Mis tööriistasid ja nende kadumist jne puudutab siis mina endiselt ei näe kuidagi, et see oleks kuskiltki otsast ületamatu probleem. Lõppude lõpuks võib igaüks tulla kohale omale kolaga ja selle alati endaga kaasa võtta. Ma olen tsikleid kruttinud nüüdseks ikka mingi 7a ja tõesti, see tööriistade "kogus" ei ole just hirmsuur, mida seal vaja läheb! Mul oleks rohkem kahju sellest kui keegi minu laiali võetud silkupea kotti paneb kui sellest, et keegi 10 võtmega vehkat teeb või selle pooleks keerab
Tegelikult on psühholoogiliselt raske autot/tsiklit või misiganes asja päris kuskil lageda taeva all ja täiesti avalikus ruumis ehitada/lammutada. On tunne, et oled kuskil laenatud pinnal ja ei saa kunagi vajadusel midagi jätta "nagu on". See ongi peamine erinevus minumeelest kindla pinna ja "suvalise" pinna vahel. Olgu see pind siis kasvõi oma maja hoovi peal. Ka seal võib keegi sinu asjadesse takerduda või vihm kõik üle ujutada. Natuke jääb see tunne kripeldama ka ühisgaraazis, aga ikka pakju parem kui jätta oma vidinad lageda taeva alla
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.