Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Astronoomia ja aastaaegade mõju hindadele

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ei tegelegi, kirjeldasin oma kogemust sellest ajast kui veel tegelesin ja arvasin naiivselt, et "auto rahaks" stiilis tegelased ehk veel eesti kasutatud tsiklite turul möllama ei ole hakanud. Ega ma ei tea, võibolla ei olegi, aga paistab, et sarnase mõttemalliga eraisikuid on küll juba päris piisavalt tekkinud. Ja küsimus polnud mitte selles, kas või kui kitsas mul (või ükskõik kellel teisel) ajaga on. Küsimus oli selles, et lõviosa selliseid "talvehinnaga" tsikli ostjaid mitte ei taha lihtsalt osta mingit sobivat ratast turuhinnast natuke soodsamalt, vaid otsivad maakeeli öeldes lolle, kes müüks neile ideaalses korras tsikli kaks või rohkem korda alla turuhinna, just because. Seda infot aga oma "kuulutusse" loomulikult ei panda. Sest - obviously siis ei tule ju põhimõtteliselt ühtegi pakkumist eksole!

Sul on kõik õigused valida. Nagu öeldud sai ja nagu isegi kinnitasid, mine ja vali aga, a24 on suur ja lai. Kui ei piisa, võta välismaised pakkumised juurde. Niipalju võiks ikka pea võtta, et saada aru sellest erinevusest. Kui sa scrollid ja valid, raisates selleks OMA aega, juba ülesse pandud kuulutuste seast siis see ei puuduta kedagi teist peale sinu enda. Palun väga, võta kuulutajatega ühendust ja kuluta selleks niipalju OMA aega kui iganes soovid ning tee neile oma talvise hinna pakkumisi ja looda lolli leidmisele. Kui sa teed aga siia teema, et tahan osta ratast, hästi odavalt ja hästi head, palun tekitage mulle nüüd sobilik valik. Siis sa raiskad kõigi TEISTE AEGA! Esiteks kõigi nende, kes sinu kuulutust vaatama tulevad ja siis tõdevad, et seatud tingimused on absurdsed. Teiseks, ja eriti kõigi nende aega, kes võtavad vaevaks sulle midagi pakkuda ehk siis actually privasse kirjutada. Isegi kui sa lõpuks tõesti midagi ära ostad, oled sa suure tõenäosusega kulutanud paljude inimeste aega, täiesti mõttetult! Sest sinu ostusoovi juures ei olnud konkreetselt ja üheselt ning ausalt kirjas, mida täpselt ja mis hinnaga täpselt sa siis tegelikult oled valmis ära ostma. Sa saad sellest ilmselt ise ka väga hästi aru ja tead hästi, et sellise kuulutuse point ongi mängida õnneloteriid. ÄKKI kõigi nende muude pakkumiste seas, mis tegelikult nagu vastavad ka minu seatud ähmastele tingimustele, tuleb keegi, kes ei viitsi siia mis iganes põhjusel müügiteemat teha ja mingil täiesti arusaamatult põhjusel pakub mulle oma 2010a ideaalkorras bike'i 1000-1500 euroga. "talveloterii" ja going for the jackpot. kõik oleks tore kui see sinu loterii ei käiks teiste arvelt. hästi vähe effortit, hästi suur peavõit = ilus elu :D

mina ei tea, milliseid pakkumisi sulle sinna privasse tehtud on või ei ole...ma ei ole selgeltnägija ega ka mitte foorumi admin või muidug jumal. seega, ma rääkisin nendest pakkumistest, mida mina isiklikult olen teinud paljudele sarnase sooviga isikutele siin foorumis, varasematel aegadel.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”