Veekindlad soojad kindad


morse
Postitusi: 1386
Liitunud: 13 Veebr 2017, 10:30
Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
Tänanud: 268 korda
Tänatud: 215 korda

Re: Veekindlad soojad kindad

Lugemata postitus Postitas morse »

Mäletate, enne kui need ilusad ilmad jälle pihta hakkasid, olid hirmsad koeralilmad. No vot. 9 päeva tagasi alustasime kolmepäevast tretti. Minul oli kindaid kaasas 3 paari (Cloveri talvekad, mis on paksemad, kui Maci pildid viidatud mudel, mingid head suusakindad ja nahast suvekindad). Vihma sadas kogu laupäeva (sõitsime mingi 12h vist). Ühe paari kindaid sain niiskeks juba siis, kui unustasin nad kohvri peale saju kätte, ise sõbrale ühe sügava porilogiu ületusel appi minnes.

Igaljuhul, millest ma veel ei kirjutanud, on see, et ma kasutasin kogu sõidu jooksul käekotte. No vot ei kujuta ette, et ekstreemse ilmaga midagi soojemat olla saaks. Isegi suvekinnastega oli soe (pühapäeval oli veits normaalsem ilm ja suvekad olid ainukesed, mis veel kuivad). Sellel tsiklil ei ole mul isegi rutskasoojendusi.

Teise rattaga sõitsin paar päeva tagasi reede päeval ja öösel. Suvekinnas + käekotid (ainult öösel) + rutska soojendus. Ikka väga väga soe oli sõita.

Jutu mõte selles, et kui vähegi ekstreemsema ilmaga sõita, siis käekotid kasvõi igaks juhuks kaasa pakkida on ikka minu TOP viies küll. Kui kallid veekindlad kindad on läbi vettinud - isegi kui seest on kuivad, siis vettinud kinnas on ikka ilge, igaljuhul sel hetkel võtad kõige suvalisemad kindad ja koos käekottidega on nii soe, et midagi muud ei oska tahata. Hind ja saadavus on ka hea.

Ja selle, et kotid on sõidu alustamisel ebamugavad ja võibolla ka natuke koledad, unustad kohe ära kui ilmad on sellised, nagu nad meil nädal tagasi olid.

Head hooaja jätku! :bsmile:

Edit: #kindateematroll :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”