Tehnoülevaatus

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2189
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 552 korda

Re: Tehnoülevaatus

Lugemata postitus Postitas Jesper »

Faktiliselt võib see kõik ju õige olla, aga suuremat pilti vaadates kõlab ikka rohkem ettekäändena. Kunagi kui xenon suur uudis oli ja ainult kallite autode varustusse kuulus, pugesid inimesed nahast välja et oma Omegale ja Passatile ka need peale saada, ja siis kiiritasid 24/7 kõiki vastutulijaid, stiilis et vaadakeke kõik, siin ei sõida mingi suva vaesed. Vahele veel kiruti politseid ja ülevaatust, kellele see pull mõistagi närvidele käis. Siis leiutas BMW oma inglisilmad ja järsku oli kõigil vaja hakata ilmsüütuid ribikardina reguleerimispulki kuumapuhuriga koolutama ning need higi ja vere hinnaga paigaldatud xenonid ära kustutada, sest kuluvad ju :) Nüüd see LED ribade teema on lihtsalt järgmine moehullus, pmst inglisilmad 2.0.

Kokkuhoiu ja liiklusohutusega pole sellel edevuse laadal algusest peale mingit pistmist, kokkuhoidu taotlev inimene ostab põhilaternasse LED-id ja ei stressa selle pärast, et kõigile polegi kaugelt vaadates kohe selge, et boss tuleb :)

Mul isiklikult oleks tegelt ükskõik, aga need päevasõidu-seasilmad kaovad talvel lumevallide vahele ja üleüldise pasa sisse ära. Samuti on nendega maru raske hinnata, kas jõuab vastutulijani jäänud maa jooksul möödasõidu ära teha või mitte.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”