Porilapakata Uralit arvele ei saa?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7341
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1075 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Re: Porilapakata Uralit arvele ei saa?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Spoiler
Ain kirjutas:

Kui täna vaadata seda "porilapakate" lugu tagantjärele.. Ma mõistan täiesti omaniku probleeme, et ostad justkui EU-st masina aga Eestis arvele ei saa.
Aga siis tuleb postitus, et "Porilapakata Uralit arvele ei saa?"
Postituses jäetakse mulje, et põhiline probleem oleks justkui nendes porilapakates. Kui vaadata mõni aeg hiljem ülesriputatud akti siis selgub aga, et esimene ja põhiprobleem on rehvides mis ei vasta nõuetele ning tagumise sõitja kinnihoidmise aasa puudumine. Kõige lõpus on muuhulgas, et puuduvad porilapakad ja helkurid...
aga kui kuskil seltskonnas räägitakse Uralitest siis keegi raudselt teab: Porilapakata Uralit arvele ei saa! -Sest bikeris kirjutas.

Ma arvan, et sa haugud natuke vale puu all ja vale asja üle.
Mina splittisin ja moodustasin uue teema. Pealkirja valisin sellise, mis iseloomustab probleemi kõige selgemalt: ebaseaduslik nõue paigaldada tsiklile porilapakad. Dokumendist ei nähtu kuidagi, et kinnihoidmiskoht või rehvid oleksid olulisema tähtsusega, kui nõue paigaldada porilapakad ja helkurid.

Lõppkokkuvõttes on mul (ja ilmselt enamusel kommuuni liikmetest) täiesti kama, kas lugemis- ja süvenemisvõimetu võimetu kodanik inteneti avarustest arvab, et Urali ilma lapakata arvele ei saa või siis ikka saab (RTFM). Meie ülesanne siin pole hoolitseda abastraktse maailma arusaama eest registrikõlbulike Uralite kohta. See, et siin ilma liikmestaatuseta (registreerimata) lugemas saab käia on privileeg, mitte õigus. Biker.ee ülesandeks on luua vaba suhtluskeskkond, toetada üksteist vajadusel nii nõu, kui jõuga ning aidata kommuuni liikmetel orienteeruda kõiges, mis puudutab motondusega seotud elustiili ja hobisid.



🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”