Harige mind pisut: Garmin Zumo


Loadära
Postitusi: 471
Liitunud: 04 Okt 2005, 00:35
Asukoht: Sadulas: Keila-Kadrina
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 127 korda

Re: Harige mind pisut: Garmin Zumo

Lugemata postitus Postitas Loadära »

Ahoi,

ja vabandused ette, kui küsimus rohkem "rumalate küsimuste" alla passib, või kuhugi "navid üldiselt" jutu jätkuks vms...kuid kuna mulle endale on see siiski kõige enam enese harimine Garmin Zümo teemal, nagu pealkirjaks, siis probleem lühidalt järgmine:

Nädala pärast ligi paariks nädalaks Küprosele minek ja kuna ilmselgelt ma ei viitsi kõikseaeg seal kanadega kuskil rannarajoonis kusineda, siis kohe liikus mõte jälle suunas, et seal enamus ajaks endale taas, no nagu kunagi aastaid tagasi Marokos, mingi kergenduro sugemetega ökopill (Honda 250 vms...) istumise alla sebida. Sellisega võiks seal teha ühtteist teha olla küll, nagu siit-sealt loetu põhjal tundub. No ja sealt edasi hargnes kohe veel parem mõte, et kui parema hinna nimel ratast ülepäeva nii kui nii ei vaheta, siis poogiks sinna juba senikauaks ühe oma Garmini jalgadest külge ja kasutaks üldse oma seadet. Siit aga küsimused, et kas kusagilt saab ka "Regio-topo-kaardi" laadseid, Garmini 390-le söödavas versioonis, ka muude riikide, ehk siis antud juhul Küprose kohta?
Või kui ei, siis mida digitugevamad kasutajad arvavad sellest variandist:
https://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g ... yprus.html

...no et kas see päriselt ka töötab, et ega äkki hoopis mingi "viirust sisaldav toode" pole, mis tegumoega vaade ekraanile kuvatakse jne? Sest ma ise ei julgenud isegi seda "download" linki seal kohe tallata...rääkimata siis installimisest, mille kohta seal järgnevates kommentaarides mulle, kui digitohlakale, üsna segaseid täpsustusi...no ja siis veel mingi kommentaar, et üldse kreeka keeles, ehk siis nagu kreeka tähestikaga kuvtav inhvo? :wack:

Igaljuhul tänud, kui keegi kaasa mõelda ja midagi tarka ka öelda viitsib... :)

Suzuki DR350- metsa all mähib küll...Triumph Street Trippe"R"- tsivilisatsioonis käimiseks :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”