[U+] Muutub A-kategooria juhiloa saamise protsess

ttt
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: [U+] Muutub A-kategooria juhiloa saamise protsess

Lugemata postitus Postitas ttt »

Eksamineerijad mõõdavad kiirust? Vau :S Hea et mul tehtud on.. kahe kooliga puutusin kokku ja mõlemad olid, et kui põikel 25 / 45 sisse saad käib küll. Teises koolis isegi kästi hoogu maha võtta ja veits rahulikumalt teha 50 põiget xD Kohe pärast põiget oli aed ka, polnud mingi väga suur plats, ehk sai kohe pärast põiget 50 pealt pidurdust teha :D:D Aga no minu arust need eksamineerijad ikka suht kogenud silmaga et öelda kui kellelgi on silmnähtavalt madalam kiirus.. kui keegi radariga kõrval seisaks siis läheks ikka topelt närvi. Ja kui radariga kiirust mõõdab, siis võiks oma sammud ka täpselt 5km/h teha.

Aga see ratta käe kõrval lükkamine ja manööverdamine on küll minu arust nii elementaarne, et selleks pole vaja eksami aega raisata.. nagunii teed või ei tee seda, olenevalt rattast, mida seal ikka õppida ja osata/valesti teha on.. Küll aga oleks suht huvitav kui lastaks ratast maast püsti tõsta :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”