IKH tööriistad.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7346
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1076 korda
Tänatud: 1052 korda
Kontakt:

Re: IKH tööriistad.

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Arvestades moodsa maailma toimise printsiipe siis IKH toodab kindlasti kogu oma kama Hiinas (errr, see kõlas nüüd küll valesti, kõik asjad toodetakse täna ju Hiinas). Enamuses tuleb see soodsatelt allahankijatelt. See on ainuke võimalus sellsie hinnataseme juures mõistlik kasum saada. Ainult korralikud või profikasutuseks riistu tootvad brändid näevad tõsiselt vaeva, et nende tooted oleksid ka vastupidavad. Enamus kodukasutusse müüdavast kamast ei näe kunagi erilist kuritarvitamist (tihti isegi tarvitamist).

Mul on üsna samaoodi nagu Tordilgi erineva tasemaga riistu jupphaaval ostetud ja mitte kallemaid vaid pigem odavama otsa omi. 1/4 Lux-Tools komplekt sinises karbis on mul ka olemas (https://goo.gl/Tw6JSf ), midagi katki pole seni veel läinud, samas mul on kõik vist niipalju uued sõidukid olnud, et pole olnud polte-mutreid, mis oleks vajanud ülemäärast jõudu. Lux-Toolsi riistu vaadates piisab ühest pilgust, et veendunult väita - need riistad on odav saast ja lähevad katki kõige ebasobivamal hetkel.
Enam-vähem parim komplekt on mul Rochewaldi nimelise brändi toodetud (kuulub saksa firmale Louis, seega ilmselt tulevad nad ka kusagilt hiinast, tont teab kuskohast https://goo.gl/7ZEGvF). Arvestades seda, kuivõrd soodsad on seal tööriistad ja kuidas Louis oma soodsa hinna saavutab siis ma arvan, et ostan jätkuvalt mittevajadusepõhisekt sealt. Saan märkimisvääärselt parema hinna-kvaliteedi suhte, kui Tööriistamrektist. Minusuguse nokitseja jaoks piisab küll. Kõiki muid vahendid soetan täpselt vajadusepõhiselt ehk 33 padruni või 22 kuuskandi ostan täpselt siis, kui mul päriselt selle järgi vajadus on tekkinud.

10003240_910_FR01_13.JPG
10003240_910_FR01_13.JPG (35 KiB) Vaadatud 5374 korda
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”