Soovitage noateritajat.

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Soovitage noateritajat.

Lugemata postitus Postitas Black »

Ma lükkasin oma taskunoad vesiluisuga juba 10-aastasena ajalehepaberist paarimilliseid siilakaid lõikama (erinevalt sellest videost ülalpool, kus kippus ikkagi suuremat tükki ka käristama), nii et pole endale ka vajalikuks pidanud seda Fiskarsi klotsi osta, aga külapeal olen sellega paar korda üle käinud kööginoa, mille selga ja kõhtu väga enam ei eristanud ja pärast sai nii vostist kui tomatist probleemideta viilud kätte. Otsa saab sellega ka teravaks, käepideme juurde ehk jääb sent-poolteist, aga seda osa ei kasuta niikuinii köögis suurt keegi. Las see kaar kulub sinna, jääb tera tugevam. Lihunikud teritavad tavaliselt terituspulgaga ja jääb samamoodi sealt kaarjaks.

Nurk oleneb ikkagi suuresti noa paksusest ja otstarbest. Kööginoa paksus võib ka varieeruda millimeetrist seal 3-4-ni, rääkimata Kabar'ist või Glock'i noast või vanast täägikontsust. Lõpuks jõuame jutuga ikka ka sinnani, et kas legeerterasest tera saab üldse nii teravaks kui süsinikterasest tera...

Hea teritaja on see, mida on mugav köögisahtlist võtta ja kohe kiirelt kasutada kasvõi üle päeva kasvõi naisterahval (excuse my chauvinism), selle asemel et korra aastas viitsida mingi stend selleks garaaži üles seada. Nuga on niikuinii kulumaterjal.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”