Panid varustuse ostuga puusse?


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66 kirjutas:

"Ei pakkunud neid isegi kellelegi müüa,sest need ei olnud kõlblikud ratta või auto peal kasutamiseks,kuigi kümneid tagasisidesid oli iga toote juures ja need väitsid,et sobivad ja on head."

see on neil seal mingi skeem ma usun. positiivsed kommentaarid toote juurde tekitatakse turundusnipina. kuigi, ise olen vägagi valdava osa oma hiinast tellitud asjadega siiani täitsa rahule jäänud. tuleb muidugi endale teadvustada, mis raha eest neid asju on ostetud ka.

Aga kogemustest. No kunagi aastaid tagasi sai mõeldud, et ikka kuidagi palava võitu on suvel sõita seni kasutusel olnud richa tekstiiljopega. Eks ta selline tuulekindlam asi oli ka ja noh, loogiline, et kuumal päeval kisub palavaks. Otsustasin, et peab midagi õhulisemat vaatama, aga siiski tsiklijakk, kus kaitsmed ja asjad ka kõik sees on. Üks tegelane müüs parasjagu umbes täpselt sellist nagu ma arvasin, et on üsna optimaalne. Oli peaaegu tuttuus ka, vist paar korda kasutatud aga suurus polnud päris õige vms. Mulle istus, ostsin ära kuigi hind oli suhteliselt soolane. Arvasin, et ju on jube hea ka. Suomy ikkagi :D Njah, polnud tõesti enam NII palav sõita, aga palav ikkagi. Esimene kord kui sellega käru panin olid mõlemad käised lõhki, minul käed rõvedalt lõhki. Kaitsmed loomulikult kohapeal ei püsinud. Tasku juurest ka lõhki. Üsna kohe peale seda läks lisaks veel tõmblukk parematele jahumaadele. Ühesõnaga, stt mis stt! Ja see oli tegelikult vist üks kallimaid tsikliriietuse komponente, mida senini olen omale hankinud. Sellest ajast peale ei arva nö. brändi või nime järgi varustuse ostmisest suurt midagi ja üleüldse eelistan pigem kasutatud varustust



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”