Panid varustuse ostuga puusse?


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

Thesaarlane kirjutas:

9 aastase nahakogemusega tekkis huvi proovida tekstiili. Jahtisin omajagu kaua head diili ning leidsin omale sobiva Lindstrandsi jope. Eesmärk siis see, et suvel ilma voodrita laseb rohkem õhku läbi ning vara kevadel või viimastel sügisõidu päevadel hoiab voodriga kenasti soe. Proovisin siis suvepäeval ära ning siga palav oli, lisaks palju kohmakam kui nahktagi ning minu kätele need varrukad ei istunud. Korra sai ka proovitud sügisel, mil veendusin, et jh on soojem küll kui nahktagi, kuid palju ebamugavam ikkagi ja 110+ hakkas lopendama.

Ilmselt sõltub palju ka konkreetsest tootest. Mina jällegi avastasin, et mu jope hoiab hästi temperatuuri palaval päeval. Lukud kinni ja kena jahe olla seal sees :P Samas jällegi oli eelarvamus naha suhtes, et vähegi jahedama ilmaga küll, aga nahk peab hoopis paremini tuult.

Aga enda kogemusest. Naiste vs meeste varustus. Ostsin esimesteks püksteks ja tagiks kasutatud meestekad, naiste asju väga ei olnud liikvel. Mõtlesin, et mis see siis ära ei ole, selga läheb ja pmst sama ju. Aga no ei saanud kuidagi istuma, eriti sõiduasendis. Püksid põlvest laiad ja puusast kitsad, ei tundunud turvaline :P Tagi puusast kitsas ja õlast-varrukast lai.. lõpuks ostsin ikkagi uued asjad, naiste mudelid, netist ja soodsad - kenasti suvi läbi kõike välja kannatanud ja väga rahul olen. Õnneks rahaliselt ei kaotanud ja samas hea kogemus ikkagi, sebimise vahepeal jõudis tekkida mingi ettekujutus, mida täpselt vaja on.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”