Panid varustuse ostuga puusse?


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

Kui nii võtta siis eelmine aasta seoses A-kat lubade tegemisega ostsin kogu varustuse ja kõik oli paras puusse panek. Kiiver sai liiga suur ja sai maha müüdud . Uue ostsin poest, kus prooviti pähe ja müüja ka aitas valida ja loksutas seda igat pidi enne kui õige leidsime. Kindad nagu mainisin said pasad, püksid lagunesid väga kähku ära , saapad (tcx ) lagunesid ka - need vahetati garantii korras välja. Ainult jope sai enam vähem OK. Naljakas oli see, et sellesse oli kõige vähem usku (Rebelhorn) aga on õigustanud ennast nii külma kui palava ilmaga ning enam vähem viisakalt vastu pidanud - nüüd ostsin sama komplekti püksid kah.
Probleem ongi selles, et Eesti motopoed ei müü mitte seda, mida inimesel vaja on ja mis talle sobib vaid seda millest oleks vaja lahti saada. Hetkel elan Poolas ja olen jõudu mööda asju siin välja vahetanud poodides, kus on ka klienditeenindus.

Eestis oli kindel soov saada kindlat kiivrit kindlas suuruses. Kui ütlesin, et see valge ja M suurus pakuti et pole aga oleks punane ja L :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”