Panid varustuse ostuga puusse?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Macintosh
Maagia ja nõidumine
Postitusi: 7336
Liitunud: 11 Mai 2011, 21:47
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 1074 korda
Tänatud: 1046 korda
Kontakt:

Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Teeme sügise puhul ühe väiksese saeteema. :-|||

Kõigil on kogemusi varustuse ostuga, viletsamaigulisega. Ostsid midagi, mida arvasid tõsiselt vajavat ja siis selgus, et kasutasid korra või kaks või polnud ostetu üldse see, mis lootsid ja ette kujutasid. Mõned kindad, lisatuled või tööriistakomplekt. Räägi sellest.

Teen ise otsa lahti.

Ühes tükis vihmakombe. Mõned kiidavad, mõned vihkavad. Kiitjad kinnitavad alati, et aboluutselt veekindel on. On jah. Nii ma endale Inglimsaal vihmakombe ostsingi, hoolimata sellest, et müüja soovitas lahkelt kaheosalist. Pagan, sellest altes vihkasin ma alati mõtet vihmas sõidust, sest see kätkes endas vaevarikast riietumist ühosalisse vihmakombesse, vaevarikast vihmakombest väljaronimist ja vihmakombes viibimise ajal väljanägemist nagu michelini mehike. Lisaks oli see kuratlikult palav ja võttis ebamõistlikult palju ruumi. Hea, et ma tast lahti sain.



🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

koi
Postitusi: 1768
Liitunud: 17 Mai 2004, 00:01
Tsikkel: GL 1800
Asukoht: Saue
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas koi »

Viskasid minema? Vaevalt. Leidus järgmine ohver? Aga ehk talle just meeldis? Jube vaev on sealt välja roomata peale sadu! Mul pole olnud, aga sõbra piinasi olen näinud... Soovitasin lõhki lõigata, kuigi kaks meest aitasid #sünnitust# vastu võtta. Ja tasuta neid ei jagata. Hulga raha küsivad...

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Postitusi: 7185
Liitunud: 29 Jaan 2011, 11:52
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Asukoht: Harjumaa, Saue vald
Tänanud: 1853 korda
Tänatud: 511 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

1.LED suunatuled hiinast,3-ed erinevad ,mis olid suht kehva nähtavusega,aga E tähis oli peal ja keegi siit foorumist ostis need mõne rahaga ära. Minule ei sobinud. Ostsin louis.de-st halogeen lambiga tavalised suunakad ja need mul siiani.

  1. LED lisatuled 3-ed erinevad ,samuti hiinast. Kõik oli täielik kräpp. Soov oli nö päevasõidu tuled panna rattale,aga selleks need ei sobinud. Samas jälle olid sobilikud öisel süstamakal jõge valgustama ja kaubikusse furgooni sisevalgustuseks. Ei pakkunud neid isegi kellelegi müüa,sest need ei olnud kõlblikud ratta või auto peal kasutamiseks,kuigi kümneid tagasisidesid oli iga toote juures ja need väitsid,et sobivad ja on head.
  2. 4,3" navi veekindel kott hiinast. Kott ise oli enamvähem,aga kinnitus oli täielik jama. Viskasin lihtsalt minema.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas will111 »

urmas66 kirjutas:

"Ei pakkunud neid isegi kellelegi müüa,sest need ei olnud kõlblikud ratta või auto peal kasutamiseks,kuigi kümneid tagasisidesid oli iga toote juures ja need väitsid,et sobivad ja on head."

see on neil seal mingi skeem ma usun. positiivsed kommentaarid toote juurde tekitatakse turundusnipina. kuigi, ise olen vägagi valdava osa oma hiinast tellitud asjadega siiani täitsa rahule jäänud. tuleb muidugi endale teadvustada, mis raha eest neid asju on ostetud ka.

Aga kogemustest. No kunagi aastaid tagasi sai mõeldud, et ikka kuidagi palava võitu on suvel sõita seni kasutusel olnud richa tekstiiljopega. Eks ta selline tuulekindlam asi oli ka ja noh, loogiline, et kuumal päeval kisub palavaks. Otsustasin, et peab midagi õhulisemat vaatama, aga siiski tsiklijakk, kus kaitsmed ja asjad ka kõik sees on. Üks tegelane müüs parasjagu umbes täpselt sellist nagu ma arvasin, et on üsna optimaalne. Oli peaaegu tuttuus ka, vist paar korda kasutatud aga suurus polnud päris õige vms. Mulle istus, ostsin ära kuigi hind oli suhteliselt soolane. Arvasin, et ju on jube hea ka. Suomy ikkagi :D Njah, polnud tõesti enam NII palav sõita, aga palav ikkagi. Esimene kord kui sellega käru panin olid mõlemad käised lõhki, minul käed rõvedalt lõhki. Kaitsmed loomulikult kohapeal ei püsinud. Tasku juurest ka lõhki. Üsna kohe peale seda läks lisaks veel tõmblukk parematele jahumaadele. Ühesõnaga, stt mis stt! Ja see oli tegelikult vist üks kallimaid tsikliriietuse komponente, mida senini olen omale hankinud. Sellest ajast peale ei arva nö. brändi või nime järgi varustuse ostmisest suurt midagi ja üleüldse eelistan pigem kasutatud varustust


Prets
Postitusi: 681
Liitunud: 13 Juun 2009, 02:40
Tsikkel: Husqvarna 701 "Endu"
Asukoht: Tartto
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 67 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Prets »

Lasin tsiklile USB pesad/voltmeetri peale panna. Lenksule. Pidi olema mingi pmst paatide oma vist, klapp ka USB pesadele peale käimiseks, kui ei kasuta, et ikka täielikult veekindel oleks.
Läks kaks kuud soolast ookeaniõhku ja roostes ja enam voolu usbi pesad läbi ei andnud. Voltmeetrina küll töötas veel.
Õnneks sain tuttava käest tasuta, aga raha poleks maksnud sellise jama eest.

(togi)
Kasutaja avatar

franz125
Postitusi: 3187
Liitunud: 29 Mär 2008, 19:37
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 192 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas franz125 »

See siis oli vist Yangtse jõele mõeldud.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Okt 2008, 22:41
Tsikkel: Kawasaki 636
Asukoht: Saaremaa - Tallinn - Saaremaa
Tänatud: 1 kord

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

9 aastase nahakogemusega tekkis huvi proovida tekstiili. Jahtisin omajagu kaua head diili ning leidsin omale sobiva Lindstrandsi jope. Eesmärk siis see, et suvel ilma voodrita laseb rohkem õhku läbi ning vara kevadel või viimastel sügisõidu päevadel hoiab voodriga kenasti soe. Proovisin siis suvepäeval ära ning siga palav oli, lisaks palju kohmakam kui nahktagi ning minu kätele need varrukad ei istunud. Korra sai ka proovitud sügisel, mil veendusin, et jh on soojem küll kui nahktagi, kuid palju ebamugavam ikkagi ja 110+ hakkas lopendama. Suurus on õige, sest väiksem suurus ei lubanud käsi liigutada vabalt. Nii ta siis seisab peale paarikordset kasutust.
Kui keegi loeb ja soovib Lindstrands tekstiil tagi siis võib kirjutada. Eks müügikuulutus peaks ka peatselt tulema.
Lisaks on mul omajagu range veendumus, et sport ratas ja vastav nahk käivad käsikäes :)


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

Thesaarlane kirjutas:

9 aastase nahakogemusega tekkis huvi proovida tekstiili. Jahtisin omajagu kaua head diili ning leidsin omale sobiva Lindstrandsi jope. Eesmärk siis see, et suvel ilma voodrita laseb rohkem õhku läbi ning vara kevadel või viimastel sügisõidu päevadel hoiab voodriga kenasti soe. Proovisin siis suvepäeval ära ning siga palav oli, lisaks palju kohmakam kui nahktagi ning minu kätele need varrukad ei istunud. Korra sai ka proovitud sügisel, mil veendusin, et jh on soojem küll kui nahktagi, kuid palju ebamugavam ikkagi ja 110+ hakkas lopendama.

Ilmselt sõltub palju ka konkreetsest tootest. Mina jällegi avastasin, et mu jope hoiab hästi temperatuuri palaval päeval. Lukud kinni ja kena jahe olla seal sees :P Samas jällegi oli eelarvamus naha suhtes, et vähegi jahedama ilmaga küll, aga nahk peab hoopis paremini tuult.

Aga enda kogemusest. Naiste vs meeste varustus. Ostsin esimesteks püksteks ja tagiks kasutatud meestekad, naiste asju väga ei olnud liikvel. Mõtlesin, et mis see siis ära ei ole, selga läheb ja pmst sama ju. Aga no ei saanud kuidagi istuma, eriti sõiduasendis. Püksid põlvest laiad ja puusast kitsad, ei tundunud turvaline :P Tagi puusast kitsas ja õlast-varrukast lai.. lõpuks ostsin ikkagi uued asjad, naiste mudelid, netist ja soodsad - kenasti suvi läbi kõike välja kannatanud ja väga rahul olen. Õnneks rahaliselt ei kaotanud ja samas hea kogemus ikkagi, sebimise vahepeal jõudis tekkida mingi ettekujutus, mida täpselt vaja on.

Kasutaja avatar

Krl
Postitusi: 1696
Liitunud: 19 Veebr 2017, 21:31
Tsikkel: Welcome to the darkside
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 176 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Krl »

Liiga lühikesed sõiduteksad(olid isegi pikemad kui muidu kandmiseks kunagi ostaks).

Kõik muu oli selline, et algul ei saanudki teada mida tahtsin. Nüüdseks neid paar aastat kasutataud ja võib rahus maha kanda ja osta meeldivamad asjad.


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

Kui siin juba Lindstrandsi mainiti siis ise panin puusse Lizard pükstega. Need lihtsalt lagunesid esimese hooajaga ära. Õmblused hakkasid järgi andma. Pükstel on mingi dekoratiivse iseloomuga riideriba, mis on tegelikult osa pükstest, mitte peale õmmeldud ja mille elastsus on 0 ja see rebis ennast igalt poolt õmblustest välja. Kuna see materjal on mingi tatt siis õmmelda ka väga ei kannata. Hetkel käib p*rse alt tuult läbi :D Need püksid on põhimõtteliselt läbikukkunud disain ja ka mitte väga kvaliteetne töö - puuduvad elastsed elemendid seal kus jalg tegelikult liigub ja kangast venitab.

Ja sama tootja kindad Halvarssons Bexter, mis peaksid tootja kirjelduse järgi omama küll veekindlat membraani aga on reaalsuses juba väikese vihmaga paari minutiga läbimärjad ja pärast kuivavad mitu päeva. (p.s. ma ei eeldagi et nad oleksid veekindlad)


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

VonSten kirjutas:

Ja sama tootja kindad Halvarssons Bexter, mis peaksid tootja kirjelduse järgi omama küll veekindlat membraani aga on reaalsuses juba väikese vihmaga paari minutiga läbimärjad ja pärast kuivavad mitu päeva. (p.s. ma ei eeldagi et nad oleksid veekindlad)

Oleks pidanud siis enda Lindstrandse ujutama, oleks saanud kohe poodi tagasi viia.. pole suurema vihma käes nendega sõitnud. Aga eeldaks küll, et usaldusväärne toode :S
Seoses kinnastega meenusid veel ühed Probikerid. Okei, et poole tunniga läbimärjad, mida Probikeritest ikka oodata. Aga see et neid kindaid märjana kätte ei saa (ega ka kuivana pärast märjaks saamist) ... no epic pask ikka, täiesti ebareaalne. Sõitsin ükskord nii et lihtsalt kaks näppu olid õigel kohal ja ülejäänud suvaliselt.

Kasutaja avatar

Jesper
Postitusi: 2189
Liitunud: 12 Mär 2015, 07:03
Tänanud: 243 korda
Tänatud: 552 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Jesper »

ttt kirjutas:

Aga see et neid kindaid märjana kätte ei saa

See on ilmselt kõigi kinnastega probleem - hästivarustatud bensujaamades ripuvad traktorite kalonka kõrval ühekordsed kilest kindad, need alla ja läbimärjad kindad saab peale tõmmata. Mingi eriline mugavus see pole, aga natuke parem kui paljakäsi :)

Nutikamad võtavad kaks paari ja panevad ühe jope või vihmariiete taskusse varuks (ja siis loomulikult unustavad selle jopet pesumasinasse pannes viis korda järjest ära, aga see on juba teine lugu).


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

Jesper kirjutas:
ttt kirjutas:

Aga see et neid kindaid märjana kätte ei saa

See on ilmselt kõigi kinnastega probleem - hästivarustatud bensujaamades ripuvad traktorite kalonka kõrval ühekordsed kilest kindad, need alla ja läbimärjad kindad saab peale tõmmata. Mingi eriline mugavus see pole, aga natuke parem kui paljakäsi :)

Nutikamad võtavad kaks paari ja panevad ühe jope või vihmariiete taskusse varuks (ja siis loomulikult unustavad selle jopet pesumasinasse pannes viis korda järjest ära, aga see on juba teine lugu).

Tnx nipi eest :D Oleks olnud vaja küll too kord kui tankimas käisin ja siis meeleheitlikult kinnast kätte üritasin saada. Aga need Lindstrandsid lasingi pähe määrida just selle pärast, et need saab reaalselt kätte kui on käsi märg. Siiani olen rahul.

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Postitusi: 674
Liitunud: 08 Okt 2008, 22:41
Tsikkel: Kawasaki 636
Asukoht: Saaremaa - Tallinn - Saaremaa
Tänatud: 1 kord

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

ttt kirjutas:
Jesper kirjutas:
ttt kirjutas:

Aga see et neid kindaid märjana kätte ei saa

See on ilmselt kõigi kinnastega probleem - hästivarustatud bensujaamades ripuvad traktorite kalonka kõrval ühekordsed kilest kindad, need alla ja läbimärjad kindad saab peale tõmmata. Mingi eriline mugavus see pole, aga natuke parem kui paljakäsi :)

Nutikamad võtavad kaks paari ja panevad ühe jope või vihmariiete taskusse varuks (ja siis loomulikult unustavad selle jopet pesumasinasse pannes viis korda järjest ära, aga see on juba teine lugu).

Tnx nipi eest :D Oleks olnud vaja küll too kord kui tankimas käisin ja siis meeleheitlikult kinnast kätte üritasin saada. Aga need Lindstrandsid lasingi pähe määrida just selle pärast, et need saab reaalselt kätte kui on käsi märg. Siiani olen rahul.

Antud trikk töötab ka juhul kui õhemate kinnastega sõita külmal ajal. Kui käisin kaasaga Norras kunagi kus Augusti kohta oli haruldaselt külm ja kõrgemal oli ka lund. Siis küsisin õhukeste suvekinnaste alla Statoilist kummikindaid. Palju soojem oli edasi sõita.


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

Kui nii võtta siis eelmine aasta seoses A-kat lubade tegemisega ostsin kogu varustuse ja kõik oli paras puusse panek. Kiiver sai liiga suur ja sai maha müüdud . Uue ostsin poest, kus prooviti pähe ja müüja ka aitas valida ja loksutas seda igat pidi enne kui õige leidsime. Kindad nagu mainisin said pasad, püksid lagunesid väga kähku ära , saapad (tcx ) lagunesid ka - need vahetati garantii korras välja. Ainult jope sai enam vähem OK. Naljakas oli see, et sellesse oli kõige vähem usku (Rebelhorn) aga on õigustanud ennast nii külma kui palava ilmaga ning enam vähem viisakalt vastu pidanud - nüüd ostsin sama komplekti püksid kah.
Probleem ongi selles, et Eesti motopoed ei müü mitte seda, mida inimesel vaja on ja mis talle sobib vaid seda millest oleks vaja lahti saada. Hetkel elan Poolas ja olen jõudu mööda asju siin välja vahetanud poodides, kus on ka klienditeenindus.

Eestis oli kindel soov saada kindlat kiivrit kindlas suuruses. Kui ütlesin, et see valge ja M suurus pakuti et pole aga oleks punane ja L :D


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas will111 »

püksid ja saapad lagunesid lausa iseseisvalt, kaasa aitamata (ehk kukkumata)? :shock: kui nüüd nii võrrelda siis mul läks oma jakiga ju suisa hästi...lihtsalt kandes (esialgu) ära ei lagunenudki :D


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

Kordagi kukkunud ei ole. Nii pükstel kui saabastel hakkasid lagunema õmblused. Saabastel tõenäoliselt sellepärast, et sattus vilets paar. Vahetati välja samasuguste vastu ja nendega pole probleeme olnud. Püksid lagunesid seetõttu , et see mudel on disainilt läbi kukkunud. Poolas rääkisin ühe väga asjaliku müüjaga ja ta ütles, et õmbluse kvaliteet on probleem ka kallistel tuntud brändidel . Kusjuures poes temaga pükse lapates leidsin riiulist ühed uued, mis ta saatis garantiisse kuna sääre vooder oli lahti.


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

Panen mõned pildid ka, et asja illustreerida
https://imgur.com/fdVzwSG

fdVzwSG.jpg

https://imgur.com/QlodKiD

QlodKiD.jpg

https://imgur.com/LzilAip

LzilAip.jpg

Korra lasin õmblejal parandada, aga need lõiked suht täpselt tehtud pole nagu seda materjali nii palju, et saaks teist korda õmmelda.
Garantiisse ei saanud ka viia kuna vahepeal kolisin koos tsikli ja varustusega Poola ära :) Saapad viisin eelmise hooaja lõpus garantiisse kuna need hakkasid suht kähku lekkima. Talve jooksul sain uued.
Pükste puhul on huvitav see, et see materjal ise ei ilmuta erilisi kulumise märke lihsalt kogu kupatus pudeneb koost laiali.

Ma vist ei pea täiendavalt mainimagi , et Lindstrands/Halvarsson on küll edasiseks eluks menüüst maas :D


will111
Postitusi: 5257
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 380 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas will111 »

see oleks väga väga halb märk ka, kui materjal ilmutaks nii lühikese aja kandmise peale kulumise märke...eriti juhul kui sa pole kordagi kukkunud :D võid vaid arvata mis märke ta siis ilmutaks kukkudes kui juba lühikese kandmise järel reaalset kulumist märgata on.

tegelikult kui aus olla siis see õmbluste teema on üks osa põhjusest miks mulle isiklikult on hakanud meeldima just kasutatud varustuse soetamine. kui sa ostad näiteks paar hooaega kasutatud jope ja see on terve siis sa võid vähemalt olla enamvähem kindel, et ta ei hakka koheselt rebenema ja lagunema ka sinu käes. poest uuena asju ostes oled põhimõtteliselt betatester ja lihtsalt loodad, et ehk on hea ning maksad umbes 3-4 kordset hinda täpselt sama funktsionaalsusega esemete eest. ja noh, kui sa peaksid oma poest ostetud varustusega korra kukkuma ning siis see sama varustusejupp rebeneb või läheb katki hoopis kuskilt mujalt, mitte seotult antud kukkumisega...no ma eeldan, et toote garantiist sel juhul koheselt keeldutakse hea ja lihtsa vabandusega "ise lõhkusid ära". või oskab äkki keegi seda kommenteerida oma reaalsest kogemusest?

Kasutaja avatar

franz125
Postitusi: 3187
Liitunud: 29 Mär 2008, 19:37
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 192 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Mul sama lõikega STR must-valgega kamuflaaž püksid juba mingi 5 aastat, veel balta tagant Depoost ostetud-pole ühtegi kulumis jälge ega rebendit.ostsin nö.komplektina koos Evolution BaseCamp jopega.Jopel olid kõik kihid kenasti kinni nööbitud ja lukutatud sestap ei osanud neile tähelepanu pöörata.Voodrite kinnitamine on paras pein.Osad aasad on venivad aga osad mitte ja neist trukkide läbi toppimine on tõsine kannatuste rada.Vihmavooder ja soe vooder järjest panna mingi 10 minti rapsimist ja vandumist.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju


VonSten
Postitusi: 38
Liitunud: 17 Aug 2017, 20:02
Tsikkel: CB 750 Seven Fifty
Tänatud: 4 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas VonSten »

franz125 kirjutas:

Mul sama lõikega STR must-valgega kamuflaaž püksid juba mingi 5 aastat, veel balta tagant Depoost ostetud-

Aga võib-olla 5 aastat tagasi tootis neid allhanke korras mõni vähe hoolsam Hiina õmblustöökoda ? Minu omad on made in Vietnam igaljuhul. Kui sul püksid käepärast vaata järgi, kas sama riik :D

Kasutaja avatar

franz125
Postitusi: 3187
Liitunud: 29 Mär 2008, 19:37
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 34 korda
Tänatud: 192 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Pükstel ka ainult vihma vooder,see hala käis jope kohta.Ma ei leia tootja silti aga pesusildil on inglise ja rootsi keelne text.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

Purjetamisriietega on ka nii et kui esimesed kalli raha eest ostetud Helly Hanseni püksid püsisid mitu hooaega terved ja veekindlad, siis nüüd ei saa enam ammu midagi muud peale sooja pesu osta :P Lähevad esimese sõiduga puruks ja veekindel ei püsi ühte tundi ka. Mingid brändid on endale nime teinud ja siis hakkavad s*tta tootma, aga raha tahavad tavaliselt rohkemgi.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Postitusi: 6608
Liitunud: 09 Mai 2006, 12:08
Tsikkel: VT1300CX
Asukoht: Head mõtted
Tänanud: 649 korda
Tänatud: 399 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas yeekim »

ttt kirjutas:

Purjetamisriietega on ka nii et kui esimesed kalli raha eest ostetud Helly Hanseni püksid püsisid mitu hooaega terved ja veekindlad, siis nüüd ei saa enam ammu midagi muud peale sooja pesu osta :P Lähevad esimese sõiduga puruks ja veekindel ei püsi ühte tundi ka. Mingid brändid on endale nime teinud ja siis hakkavad s*tta tootma, aga raha tahavad tavaliselt rohkemgi.

Osta siis korralik MUSTO omale :roll:

Aga teemasse kah: Esimes lääne tsikliga ostsin kaasa ka BIEFFE kinnise kiivri. Kihk kohe sõita oli nii suur, hoolimata asjaolust, et peavari vist mingi 2 numbrit suurem oli. Suurematel(tahtsin kirjutada SUURTEL, aga siis jäin mõtlema :D ) kiirustel ei tohtind' pead keerata,kiiver keeras ka ennast risti pähe :wack:

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!


ttt
Postitusi: 323
Liitunud: 30 Mai 2016, 13:12
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 14 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas ttt »

yeekim kirjutas:
ttt kirjutas:

Purjetamisriietega on ka nii et kui esimesed kalli raha eest ostetud Helly Hanseni püksid püsisid mitu hooaega terved ja veekindlad, siis nüüd ei saa enam ammu midagi muud peale sooja pesu osta :P Lähevad esimese sõiduga puruks ja veekindel ei püsi ühte tundi ka. Mingid brändid on endale nime teinud ja siis hakkavad s*tta tootma, aga raha tahavad tavaliselt rohkemgi.

Osta siis korralik MUSTO omale :roll:

Alla Musto ei osta enam ühtegi asja, vähemalt need on oma hinda väärt. Tsikliriietest on mõni tootja kelle asjad on korralikud? Rukka oleks kindla peale minek?


Dusterx
Postitusi: 420
Liitunud: 27 Okt 2017, 08:41
Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
Asukoht: Kehra
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 80 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Dusterx »

Minu suurim ülelend oli axo firmalt motojope-külm, ilgelt kehv veepidamine. Saatsin enamus kaitsmetest 7 tuule poole ja kandsin kodus tööd rügades ribadeks.

Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1809
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 216 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas pühak »

Esimese tõstetava lõuaosaga kiivri ostsin oma lolluse tõttu vales mõõdus. Selles mõttes algaja viga, et polnud kaasaegsete kiivritega väga kokku puutunud, vene aja kogemus enam ei sobinud ja kasutatuna ostetud Grex oli seest nii pehme, et loksus isegi minu suure pea otsas. Leidsin messilt soodsa hinnaga lõpumüügi kiivri, proovisin pähe ja arvasin, et jube hea sai. Kui sõitma läksin ja lõuaosa ka kinni tõmbasin, (sic) tundsin, et ajud pressiti külgedelt lapikuks. Erinevate katsetuste ja painutamiste lõpuks tegin vihaga põsepadjad õhemaks, siis hakkas enamvähem normaalselt pähe mahtuma. Kui mainitud kiiver peas risu panin, ostsin põhimõtte pärast uue, seekord siis juba õiges mõõdus.

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

Luik
Postitusi: 122
Liitunud: 13 Mär 2006, 19:10
Tsikkel: Honda NC750X DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Luik »

Macintosh kirjutas:

Ühes tükis vihmakombe. Mõned kiidavad, mõned vihkavad. Kiitjad kinnitavad alati, et aboluutselt veekindel on. On jah. Nii ma endale Inglimsaal vihmakombe ostsingi, hoolimata sellest, et müüja soovitas lahkelt kaheosalist. Pagan, sellest altes vihkasin ma alati mõtet vihmas sõidust, sest see kätkes endas vaevarikast riietumist ühosalisse vihmakombesse, vaevarikast vihmakombest väljaronimist ja vihmakombes viibimise ajal väljanägemist nagu michelini mehike. Lisaks oli see kuratlikult palav ja võttis ebamõistlikult palju ruumi. Hea, et ma tast lahti sain.

+1

Täpselt sama esi tuli esimesena meelde ja täpselt samadel põhjustel. Olen isegi mõnel korral sõites eelistanud märjaks saamist, kuigi kombe oli kaasas. Vihmaga selle selga venitamine võttis reeglina sellise aja, et suurt vahet poleks olnud niikuinii. 2-3 korda sai vist selga aetud teist ja siis korralik 2-osaline ostetud.

Kui kellegil huvi on, siis minu oma veel vedeleb mul kusagil garaažis - annaksin täitsa tasuta ära ja veel pudeli õlut pealekauba. Ära ei raatsi ju visata :)

Sõidan ja eriti ei mölise.

hmm
Postitusi: 424
Liitunud: 01 Juul 2012, 18:14
Tsikkel: K-58, M103, jawa 360
Asukoht: Rakvere
Tänanud: 38 korda
Tänatud: 106 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas hmm »

Soetasin lewise nahast kaheosalise kombe suurus 52 - istub valatult ja igatepidi OK. Suve ilmadega nahkpükstega suht kohmakas ja mõtlesin, et mototeksadega tiba hõlpsam olla... Ostsin levise moto teksapüksid netist. Vaatasin suurust ja see ilusti 52, kuid kui kaup saabus oli tulemus see, et võin ise tervenisti ühte säärde pugeda ning seal lausa telkida... õnneks üüratud hinda ei maksnud, hetkel lihtsalt kapis...

5aastat 50+ vanuste ratastega (Iz jupiter3, Iz49, Iz Planeta Sport, Kovrovets K58, Jawa360) sõidud Balkanil ja selle lähistel https://www.facebook.com/groups/471167806998913

Riga7 (1972) 49cc -> Kovrovets K58 (1958) 124,7cc -> K58@100 173,7cc-> Minsk M103 (1963) 124,7cc -> Jawa 360 + velorex 560 (1972) 344cc -> Jawa 559 (1965) 248,9cc -> Kovrovets K-175 (1958) 173,7cc -> Triumph Bonneville T100 (2019) 900cc
Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Black »

Teksad vist käivad rohkem selle mõõtu järgi, kus keskmine mees on numbriga 34. Neid krdi mõõdusüsteeme on ka miljon, mulle on enamvähem ühtmoodi läinud selga kombekas numbriga 41 (GB toode) ja 54 (Saksa toode).

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”