Panid varustuse ostuga puusse?

Kasutaja avatar

Luik
Postitusi: 123
Liitunud: 13 Mär 2006, 19:10
Tsikkel: Honda NC750X DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 22 korda

Re: Panid varustuse ostuga puusse?

Lugemata postitus Postitas Luik »

Macintosh kirjutas:

Ühes tükis vihmakombe. Mõned kiidavad, mõned vihkavad. Kiitjad kinnitavad alati, et aboluutselt veekindel on. On jah. Nii ma endale Inglimsaal vihmakombe ostsingi, hoolimata sellest, et müüja soovitas lahkelt kaheosalist. Pagan, sellest altes vihkasin ma alati mõtet vihmas sõidust, sest see kätkes endas vaevarikast riietumist ühosalisse vihmakombesse, vaevarikast vihmakombest väljaronimist ja vihmakombes viibimise ajal väljanägemist nagu michelini mehike. Lisaks oli see kuratlikult palav ja võttis ebamõistlikult palju ruumi. Hea, et ma tast lahti sain.

+1

Täpselt sama esi tuli esimesena meelde ja täpselt samadel põhjustel. Olen isegi mõnel korral sõites eelistanud märjaks saamist, kuigi kombe oli kaasas. Vihmaga selle selga venitamine võttis reeglina sellise aja, et suurt vahet poleks olnud niikuinii. 2-3 korda sai vist selga aetud teist ja siis korralik 2-osaline ostetud.

Kui kellegil huvi on, siis minu oma veel vedeleb mul kusagil garaažis - annaksin täitsa tasuta ära ja veel pudeli õlut pealekauba. Ära ei raatsi ju visata :)



Sõidan ja eriti ei mölise.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”