Kes meil veel sõidavad?


Elevant
Postitusi: 33
Liitunud: 22 Sept 2018, 18:38
Tsikkel: Honda CBR1100XX
Asukoht: Paide/Saue/Euroopa
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Kes meil veel sõidavad?

Lugemata postitus Postitas Elevant »

will111 kirjutas:

No näiteks täna, kuskil nii 15 paiku vist käisin korra kesklinna poolt männikul puumarketi juures. Mõtlesin, et see peaks olema kiire ots, autosid veel väga tihedalt ei tohiks olla ja sinnapoole üldse nagu varasematest aegadest väga suurt tungi ei ole täheldanud. Reaalsus oli see, et kuskil järve selveri juurest hakkas pihta mingi uimerdamine. Ummikut kui sellist nagu ei olnudki, aga sõidetakse kuskil 35kmh. Lihtsalt...noh, ma ei tea miks, sest lõbus on vist? :D Mul läks ka tsikliga ikkagi natuke aega, et selle päris pika huijarite rivi vahelt läbi painutada ja saaks inimese moodi 60ga (spido järgi) sõitma hakata. Peale väikest tühja kohta oli muidugi varsti järgmine selline kolonn ees. Tagasi tulles täpselt sama teema. Ja noh, ei ole see mingi ummik ka. Lihtsalt ees on tühi tee aga kahes reas tüübid lasevad uhkelt kõrvuti veniva sita kiirusel ja nii istub max 3m pikivahega üksteise pees kinni siis kuskil 20-30 autot kokku.

Ma sõitsin Pärnu mnt-Männiku tee-Ringtee-Saue 16-16:30 vahemikus, täitsa OK'lt sõidetav oli, ei täheldanud küll mingit ülemäärast munemist. Linnast väljas Männiku teel oli küll neid, kes hoogu üle 75 ei saanud, aga nendest sai ruttu mööda. Piipz liikus ca 10 min enne mind Nõmme suunas, ma arvan, et polnud vist ka probleeme?

Järvevanast ma ei hakka rääkima, paar päeva tagasi oli vaja järvelt käia peterburi teel maksimarketi juures. Sinna sai enamvähem, tagasi tulles ummik algas enne tunnelit :D Tunnel juba seisis. Kell oli vist 16.30 :D Aga need on lihtsalt mõned näited, igasuguseid "tsoone" on ju terve linn tegelikult täis.

Krl kirjutas:

16.30 järvevanalt saab tunneli kaudu reeglina veel suht ilusti läbi. Mitte küll 60ga, aga reeglina on ok.
17.00 on hullem ja 17.30 on täisptsis jah.

Aga üleüldiselt ma ei ütleks et midagi erilist on, või et viimasel ajal kuidagi hullem oleks.

Sekundeerin täitsa sellele jutule.
Ainus, mida ma ise olen tähele pannud on see, et kui ma sõidan lihtsalt nö sihitult ringi, siis olen ise rahulikum ja igasugused lollid ei aja närvi, aga kui ma pean kusagile konkreetsesse kohta või aja peale minema, siis hakkavad mind lollid ja uimerdajad närvi ajama. :D

Võta kasvõi laagri juures pärnu maanteel see tee ehitus, õigemini "ehitus". Vist kusagil suve algul pandi seal asi ümbersõidule selle umbes paarisaja meetrise lõigu peal. Pool aastat on möödas ja mida pole siiamaani valmis saadud ja avatud? Seda paarisaja meetrist lõiku, kus endiselt tuleb slaalomit teha ja ahastada juhtide peale, kes 4 järjestikuses 10 kraadises kurvis kiiruse 15 peale langetavad

Seal ju pisut tummisem ümberehitus plaanis, kui lihtsalt asfaldi laotamine. Aga miks seal peab igas kurvis seisma jääma või kahe rea vahel sõitma, sellest ei saa ma ka aru.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”