Veelkord ummikutest

Kasutaja avatar

Krl
Postitusi: 1697
Liitunud: 19 Veebr 2017, 21:31
Tsikkel: Welcome to the darkside
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 176 korda

Re: Veelkord ummikutest

Lugemata postitus Postitas Krl »

Spoiler
mx77 kirjutas:
Macintosh kirjutas:
mx77 kirjutas:

Pikivahet jälle pole, kuna kiirus on liiga madal. Nokk kinni saba lahti. Lisaks veel rikuvad selle reastumise ära need, kes tulevad vasaksut reast ja reastuvad ümber enne seda tõmblukukohta. Nad kasutavad ära olemasoleva pikivahe ja sunnivad põhireas sõitjaid pikivahe tekitmaiseks lisapidurdust tegema. Ja jälle kiirus langeb ja pikivahe lüheneb.

Tegelikult on see täpselt vastupidi, hädad algavadki sellest, et 99% sõitjatest ei hoia mõisltikku pikivahet. Kui kahe liikuva sõiduki vahele kolmas enam ei mahu siis on vahe liiga väike. Tõmblukk peabki kinni minema võimalikult viimases otsas, sest muidu tulevad tõelised vaheletrügijad seda rida mööda ja keeravad sujuvuse tuksi.

Räägid endale vastu. Kui hoida kohe sobivat pikivahet, siis hakkavadki need varased vaheletrügijad vahele pressima enne tõmbluku kohta ja võtavad ära ruumi neilt, kes ootavad õiges kohas oma võimalust.

Rääkimata sellest, et "õiges" reas olev viimane tüüp ei jõua kunagi oma sihttkohta, sest kõrvalreast tuleb alati keegi kes reastub temast ette poole ja lükkab tema järjekorranumbri ühevõrra edasi :D

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”