Veelkord ummikutest

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8374
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 316 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Veelkord ummikutest

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Macintosh kirjutas:
mx77 kirjutas:

Räägid endale vastu. Kui hoida kohe sobivat pikivahet, siis hakkavadki need varased vaheletrügijad vahele pressima enne tõmbluku kohta ja võtavad ära ruumi neilt, kes ootavad õiges kohas oma võimalust.

Äkki me räägime ükteisest mööda? Tõmbelukk töötab põhimõttel, et kõrvuti olevad autokolonnid on liikumises ja kokku lähevad nad üsna viimasel hetkel. Välismaal on olnud näha ka vastavaid silte (merge here, suured nooled vms). Kui autod hakkavad liiga vara kokku minema või keegi peab pidurdama siis hakkaavd jamad pihta. Paaril korral olen nii sõitnud, et rida lõpeb ära ja kõrval sõitvad juhid vahivad kõik kivinäoga kaugusesse ning tõmbavad pikivahet eesõitjaga väiksemaks. Kui ma nüüd liiklusvoolu sisse ei mahu ja olen sunnnitd pidurdama siis selleks, et ma lõpuks reastuda saaksin peab keegi pidurdama. Ja siit see ummik tekibki. Üljuhul vajaliku pikivahe tekitamiseks pole vaja muud, kui jalg hetkeks gaasipedaalilt tõsta.

No võib-olla räägime jah. Aga igapäevase kasutajana näe iga päev seda, et vasaku rea omad reastuvad kus jumal juhatab. Sed kivinägu teen ma ise ka, seda juhul kui ma näen, et liikluskoormus on ridade vahel näiteks 80/20, siis ma neid vasakust reast suure hooga teistest mööda uhajaid küll vahele ei lase.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”