Veelkord ummikutest

Kasutaja avatar

mx77
Postitusi: 8375
Liitunud: 25 Okt 2004, 16:50
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 317 korda
Tänatud: 419 korda
Kontakt:

Re: Veelkord ummikutest

Lugemata postitus Postitas mx77 »

Spoiler
Macintosh kirjutas:
mx77 kirjutas:

Seda kivinägu teen ma ise ka, seda juhul kui ma näen, et liikluskoormus on ridade vahel näiteks 80/20, siis ma neid vasakust reast suure hooga teistest mööda uhajaid küll vahele ei lase.

Ma valin üldjuhul rea, kus on vähem sõidukeid ja tavaliselt on selleks just see koonduv rida. Ma võiks teise ritta ka minna aga nii ulatuks saba varsti teise linnaotsa ja teehitaja head kavatused lähevad tuulde. Samas, kui kaduvasse ritta läheb liiga vähe sõidukeid siis see omakorda avab tee nendele kihutajatele-trügijatele, kes kimavad tõmbeluku liitumiskohta ja peavad seal seisma jääma, sest sa oled vihane ja ei tee ruumi. Oot ... aga selles valguses olen ju mina ka see trügija ... :) et siis teeme ikka võimalikult pika keti Õismäelt Lasnamäele ja tiksutame autosid ükshaaval läbi? (togi)

Tee tegeliku läbilaskevõime määrab ära see lõik, mis jääb koonduvate Peterburi teelt ja Suur-Sõjamäest tulevad suundade ja raudtee vahele. Ja seal tegelikult liiklus toimib ning reavahetus pole probleem, sest mõlemad read liiguvad enam-vähem sama kiirusega. Pudelikael on ainult see koht, kus üks rida ära kaob, kuna see tekitab paratamatult pidurdamist ja pidurdamisel on see huvitav efekt, et see võimendub, elik iga järgmine pidurdab tugevamalt. Ma vean kihla, et kui kõik Peterburi teelt tulijad sõidaks paremas reas, siis ummik ei ulatuks Lasnamäele ja see vool liiguks täpselt sama ühtalse kiirusega, nagu ta ka liigub radade ühinemiskohast kuni raudteeni.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”