Veelkord ummikutest


Teema algataja
Elevant
Postitusi: 33
Liitunud: 22 Sept 2018, 18:38
Tsikkel: Honda CBR1100XX
Asukoht: Paide/Saue/Euroopa
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 3 korda

Re: Veelkord ummikutest

Lugemata postitus Postitas Elevant »

will111 kirjutas:

Rahaline kokkuhoid eestis rongiga sõites oleks meeletu? :O Mis imeliin see selline siis on, sõita saab lausa tasuta või?

Mul on siuke vahva käru, mis võtab diislit 10l/100km kohta + kõik muud autoga seonduvad kulud ja nädalas tuleb ainult Saue Tallinn Saue 200km. Rongipilet oli vist 2€ antud suunal.

Lembit kirjutas:

Ja no see väike asi ka veel, et... :D:D:D
See paistab siin "advanced tõmblukumeeste" seltskonnas olevat ebapopulaarne seisukoht, aga senikaua, kui süüdi jääb reavahetaja, siis olge ühele tumedale saabirondile ettetrügides ettevaatlikud :D
Ma võin vaadata kivinäoga otse ette, sulle kõrvalritta naeratada, lehvitada, õhusuudluse saata vms, aga lollile rahale leian ma kasutuskohta küll ja senikaua, kui minu esinurk tabab sinu külge on rahavoo suund: sinu kuumakse -> sinu kindlustusselts -> minu tasku. :D
Kui olid nii osav, et mahtusid täies pikkuses vahele, siis on ka OK. Minu tuju ei ole halvem sellepärast, et keegi 3 sekundit enne mind kuhugi jõudis. :)

Ma sõidan teinekord autoga, millele sisse sõites minu autoga ei juhtu midagi, aga teise osapoole teeb päris katki. Seega alati ei ole see kõige mõistlikum lahendus.

Aga üldiselt ikkagi ummikuid tekitavad need, kellel on sõitmisega raskusi või kellel ununeb mõistus hommikul kapipealt kaasa haarata.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”