Pärlid kindlustustelt.

Kasutaja avatar

bnd
Postitusi: 20
Liitunud: 04 Juun 2016, 17:59
Tsikkel: Hetkel Polaris RMK PRO
Tänatud: 1 kord

Re: Pärlid kindlustustelt.

Lugemata postitus Postitas bnd »

Egas seda loogikat kindlustuse hinnas otsida pole mõtet.
Oli kogemus ühe sõiduautoga, mida too hetk oli Eestis vist aind 2 tk. Liikluskindlustusega polnud eriti valikut, valisid kõige odavama ja ikka nutsid. Mõtlesin, et ikka kallis auto ja võiks igaks juhuks ka kasko olla.
Pakkumise sain aind ühest firmast ja aastamaks oli 1/4 auto turuhinnast. Neiu veel helistas paar päeva hiljem, et kuidas pakkumine meeldib. Ega ei meeldi väga, miks selline hind? No neid autosid varastatakse palju! Millal viimane selline auto siis varastati, no kasvõi Euroopast? No tegelt tehakse nendega palju avariisid! No millal siis oli antud autoga viimane avarii lähiriikides? No neil on jupid väga kallid! Nimetage mõni nn tavaversioonist kallim keredetail? Me ei pea tegelikult midagi põhjendama, meie kindlustusstatistika/ kogemus on selline, ehk võta või jäta.
Sellega ongi tegelt kõik öeldud, selline on nende hind ja see ei kuulu arutamisele. Praegu on tegelikult sama seis, vahetasin auto 1a uuema, 3x kallima ja 1,6x võimsama vastu ja nüüd on liikluskindlustus odavam ja sama ka kaskoga. Loogiline?

Varem mainitud RSA oli nt majakindlustuselt üks parimaid, ehk kõige suurema kattega ja vähimate välistustega. Peale seda kui nad 2x juba omanikku ja nime ning tingimusi Eestis vahetasid, sai võetud kõigilt pakkumine majale ja siis tehtud exceli tabel, katted ja välistused ning mis sobib mulle, selle järgi valisime. Muidugi pank tahtis ka oma pakkuda, et neil ju kõige odavam. Odav küll, ehk katab panga riskid, aga ise jään puu alla? Õnneks naine finantsvallas toimetav ja ta võib seda väikses kirjas teksti lollile mehele ka selgitada :)



IronButt 1000 R1
IronButt 2000 CBR1100XX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”