Pärlid kindlustustelt.

Kasutaja avatar

Tuuletallaja
Postitusi: 726
Liitunud: 22 Aug 2006, 13:13
Tsikkel: Neegrikaksik
Asukoht: Faeht / Reval
Tänanud: 111 korda
Tänatud: 69 korda

Re: Pärlid kindlustustelt.

Lugemata postitus Postitas Tuuletallaja »

Kui nüüd jutt juba kliendikogemusele läks, siis minul on positiivsed kogemused näiteks Ergoga. Kunagi jooksid mul seal tsiklid jah-lepinguga oma 10 aastat, sest esimese lepingu sõlmimise ajal oli neil kõige soodsam ja mingeid mugavusteenuseid pakuti juba tol ajal veel peale. Vahepeal tegin auto kindlustuse Ifis aga mingi hetk läks seal kallimaks ja vaatasin ühel hetkel, et Ergo pakkus kõigile sõidukitele, kus minu nimi passis stabiilselt keskmisest tunduvalt madalamat hinda... mingite kahtlaste nimedega Eesti filiaalide pakkumisi ma siis põhimõtteliselt ei vaadanud. Viisin mingi aja jooksul kõik oma kindlustused sinna üle ja aeg-ajalt ikka uurin kalkulaatoreid ning ilmselt peavad ikka vanast kliendist lugu. Vahel peibutavad igasugu PZUd ka väikeste numbritega.
Mõned aastad tagasi sai läbi tuttava maakleri ka korra seda PZUd kasutatud aga see oli lühiajaliselt ühe tagaveolise metalliplatsi-väärtusega talvesõiduki jaoks.

Samas Ifi kiituseks pean hinnast olenemata ütlema hea sõna kiire ja korrektse kahjukäsitluse kohta. Ma ei olnud tol korral kannataja aga võluväel laekusid mu meilile kogu protsessi käigus igasugu aruanded ja muud strateegiliste numbritega dokumendid mida veavalt iga kindlustusselts oleks hakanaud mulle saatma. Üldiselt oli see lugu nii, et tegin ühe Fiat Fiorino omanikule (jur.isik) jõulukingituse - sõitsin kuudi uste postid sodiks nii, et laudauksed tuli pärast akutrelli abiga kinni lasta. Kuna mul oli selle tagajärjel vaid mõned kriimud stangel, mis lõppkiirust ei mõjuta, siis mark ja umbkaudne väljalaske aasta eriti täpsustamist ei vaja.



Minu jaoks on see kõik siin üks sotsiaalne eksperiment :bsmile:
Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”