Tsiklid, relvad ja relvaluba

Kasutaja avatar

Black
Postitusi: 1135
Liitunud: 06 Juun 2004, 18:15
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Asukoht: Tallinn
Tänatud: 68 korda

Re: Tsiklid, relvad ja relvaluba

Lugemata postitus Postitas Black »

will111 kirjutas:

...kui see hambasse saaja tõepoolest nii räigelt kolki sai eelnevas olukorras siis kõik selle oleks saanud paari minuti jooksul järgneva ametnike kohalelennu ja tegutsemine jooksul fikseerida. minuteada ei fikseeritud midagi, seega ilmselt polnud midagi fikseerida.

Sillar väidab, et Sõnajalg sai julmalt peksa. „Tal oli ninaluu murd ja ribi murd, ekspertiis kinnitas,” märgib kaitsja. Küll aga muutub ta üsna sõnakehvaks, kui küsida tüli põhjuste või selle kohta, kes esimesena lõi – Sillari sõnul on see kõik endiselt üsna selgusetu. Samas on kriminaalasja tõendite hulgas turvakaamera salvestis, mis toimunu üles filmis. Sillari kinnitusel ründas Sõnajalga mitu inimest korraga.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/k ... d=84101666

Oli see ekspertiis nüüd ostetud-fabritseeritud või mitte, aga kohtus on paraku eksperdi väljastatud paberil kaalu. Mingil määral sai kaitsja ilmselt mängu tuua ka grupiviisilise ründe tõrjumise. Kui muidu ei peeta hädakaitset tulirelvaga rusika vastu põhjendatuks, siis grupiviisiline rünne on mõjuv argument.

will111 kirjutas:

...ja sellele kõigele lisaks säilib tal võimalus täpselt sama pulli veel ka korrata! kui selles asjas ei ole midagi valesti siis noh, palju õnne eesti :bsmile:

Ametnikul on kaalutlusõigus, nii et ei pruugi siiski luba uuesti saada, kuigi 4a keeld justkui möödas. Samas muidugi tõmbab harilik hallahv sellise vastuse peale selja küüru ja kobib torisedes koju, rahaboss aga kaebab otsuse halduskohtusse ja harilik hallametnik maksab pärast veel loa taastamisega viivitamise eest kahjutasu kah...



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”