Ajakirjanduslikud pärlid ja kantseliit

Kasutaja avatar

Black
Tsikkel: Dnepr MT10 / GSX-R1000
Tänatud: 68 korda

Re: Ajakirjanduslikud pärlid ja kantseliit

Lugemata postitus Postitas Black »

Ardilla kirjutas:
Madlobster kirjutas:
pühak kirjutas:
Bandit kirjutas:
Spoiler

Laupäeval kella 11.00 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Sinimäe alevikus Mäealuse tn 1B juures, kus

mootorratast Suzuki GSX 600F juhtis ilma vastava kategooria sõiduki juhtimisõigust mitteomav 28-aastane mees.

Spoiler

Mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja sõitis reguleerimata ristmikul teelt välja, vastu metallist piirdeaeda. Mootorrattur toimetati Narva haiglasse.

(lol) (lol) (lol)

:roll: :?:

Lauseehitus tundub olevat teemaks. Ma lugesin ka seda 7 korda ja ikka tundub imelik lingvistiliselt. Ilma ja mitteomav.

Ma kommenteerin konkreetset posti, millega pealkiri tegelikult otseselt kokku ei lähe. Panin seda juba enne splittimist ka tähele. Sellised lauseehituslikud vead tekivad tihti siis, kui kirjutamisele vahele segatakse või kui teksti pärast valmiskirjutamist veel muudetakse. Ka üht lauset täiesti korrektselt muutes võib sidusus teistega nihu minna, kui pärast uuesti tervikpilti üle ei vaata. On endalgi juhtunud. Ma tavaliselt siiski loen pärast veel üle ja kui võimalik, siis muudan, mõnes keskkonnas aga ei saagi enam pärast avaldamist muuta. Lisaks on kõrvaltvaataja pilk alati terasem ja värskem. Nagu me ei tunne enda kehalõhnasid, ei näe me ise ka oma vigu nii selgelt.

Seoses kahekordse miinuse plussiks muutumisega tulevad aga kohe pähe igapäevased lumehelves-kopiraiterite "-70% allahindlus!" slõuganid... Mul oleks reklaamitavate firmade omanikena sellise pasa eest maksmise pärast häbi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”