[U+] Uus liiklusseadus toob rohkem rattureid?


will111
Postitusi: 5262
Liitunud: 26 Veebr 2012, 02:54
Tänanud: 44 korda
Tänatud: 382 korda

Re: [U+] Uus liiklusseadus toob rohkem rattureid?

Lugemata postitus Postitas will111 »

Ma ei tea mis sinna liiklusesse otsitakse kui masinat valitseda ei oska aga liiklus on ju neid mitte-valitsejaid täis b-kati omanike näol. Mingi protsent vast õpib selle masina valitsemise mingil määral ära ka aja jooksul aga suurem osa ilmselt siiski mitte. No ja tegelikult muidugi pole kuigi keeruline arvata, mida sinna liiklusesse otsitakse..eks inimestel ole tarvis ringi liikuda.
Ega selles osas pole midagi muutunud ja ei muutu ka, et masina valitsemist ja tunnetust kuskil koolis või koolitusel kohustuslikus korras (ära) nagunii ei õpita. Hea on kui seal koolis jagatakse kasulikke juhtnööre ja infot, et kuidas see ära õppimine võiks käia ja mismoodi asjale läheneda ning mismoodi seda mitte teha.
Asja tuum ongi justnimelt selles, et liiklemise kord on kõigil sama. Ja kui võtta suhteliselt loogiliseks eelduseks, et väiksemaid/vähem võimsaid kaherattalisi hangitakse või hakatakse omale hankima eelkõige ikkagi nimelt liiklemiseks ja mitte niivõrd lõbusõiduks või teistele (oma oskuste) näitamiseks siis justnimelt liikluses hakkama saamist kaherattalisega ju tulekski sel juhul õpetada...või ei? Ei vaidle vastu, et kui b-kat all siis liikluseeskirjade ülekordamisele pühenduma just eriti ei peaks, aga mis sõiduoskuse lihvimisele sa saad pühenduda inimesega, kes on vb põhimõtteliselt esimest korda elus kaherattalise peal? :shock: minumeelest sõiduoskuse lihvimisele saab pühenduda siis kui elementaarne sõiduoskus on ammu olemas ning peamised asjad tulevad juba instinktiivselt. Täieliku algaja puhul pole seal midagi lihvida. Elementaarse sõiduoskuse omandamiseks aga pole tegelikult mingit erilist õpetust ja pidevat kõrvalseismist tarvis. On vaja vaid mõned põhiasjad ära rääkida ning sõitjal vaja võtta ja hakata proovima sõita. Kas jalgrattaga sõitma õppimiseks on vaja mingit 30 tunnist kursust? Rääkida pikalt ja laialt sellest kuidas sa seal kahe ratta peal ikka püsti seisad jne? :D kokkuvõttes keerukus on umbes sama, samapalju kange ja rulle ka, arvestades, et tänapäeval ei sõideta enam veneaegsete kokukate ja nokukatega, millel oli ainult lenks ja "tagurpidi väntamise pidur"

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Uudiseid ja teateid kogu maailmast”